fredag 28 november 2008

Glögg och julfestsäsongen har rivstartat...

Aj, aj...skumpa kl 17 (för att fira starten av Kapitel 1), vin, glögg och pepparkakor kl 18 (hos ett förlag), middag med mer vin kl 20 (med en god vän). Det blev nog mer än vad jag tyckte med tanke på mitt något tunga huvud idag. Får mig att komma ihåg att december måste vara den mest ohälsosamma tiden på året. I år verkar decemberfesterna börja extra tidigt - det är ju fortfarande november...

Får se till att skärpa till mig. Ska till Sveriges Radio idag (det är öppet hus från kl 09.00) och träffa lite lyssnare tillsammans med Lotta Bromé (för de som missat det kör vi en "må bra-serie" varje måndag i P4 Extra). Sedan är det Julbordsfilminspelning i eftermiddag. Det ska bli en liten film som läggs upp på TV4:s matsajt Recept.nu. Och självklart ska den handla om...just det...hur vi kan ta oss igenom decemberfrossandet på bästa möjliga sätt.

Tror det blir en ganska lugn kväll för att kompensera torsdagens utsvävningar. Och som uppladdning för en stor fest imorgon. Hmmm....

3 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj - jag blir galet nog sugen på vin av att läsa ditt inlägg. Tur att det är fredag!

Ska äta en GI-omelett till lunch, så lite rätt gör jag iaf.

Ciao
K

Ola Lauritzson sa...

haha...det var inte meningen att locka till högre vinkonsumtion av mitt inlägg... Men så länge det inte är öl med en massa maltos så går det ju ganska bra ändå... :-) skön helg!

Anonym sa...

Jösses vilken snygg sida!!!
Jo du-mycket av det goda blir det. Vad som är riktigt bra är att man blivit billig i drift, efter ett uppehåll på 7 veckor under min "kur", så blir jag nu lullig och glad på endast 1 litet ynka glas bubbel och helt i gasen på 2 cosmopolitan?!
Tack för det GI!

Trevlig helg o kram
Katta