tisdag 6 augusti 2013

Dags att komma i form efter sommaren?

Tror många tycker det har blivit både lite mycket glass, vin och öl i sommar. Och att det är dags att vässa formen igen efter en skön sommar. 

Själv började jag igår. Det blir en kombination av korttidsfasta (24 timmarsfasta) en eller två gånger på vecka, kombinerat med GI resten av tiden och ökad dos av träning. 

Om du själv känner för en rivstart så har vi från denna vecka kommit igång med GI-boxens leveranser igen. Vi levererar till 102 orter runt om i Sverige, och har dessutom sänkt priset något tack vare större volymer. Kolla in www.giboxen.se om du är intresserad. 

Annars hittar du mig också på sajten GI Viktkoll där jag och mina kollegor finns på plats för att guida, coacha och peppa alla som känner att det är dags att komma tillbaka i sina vanliga rutiner igen. 

Nu kör vi! :)

6 kommentarer:

Lisa sa...

Hej!

Vad äter/dricker man under korttidsfastan?
Tack för gi!
Mvh
Lisa

Fredrik sa...

Upplever du efter att ha kört en tid med GI att det inte ger samma resultat längre och det är däför du hoppar på 5:2-dieten?

Ola Lauritzson sa...

Lisa, i "mitt program" så är det 24-timmarsfasta (middag till middag) med noll kalorier däremellan. Alternativet är 36-timmarsfasta med 500-600 kcal under tiden.

Ola Lauritzson sa...

Fredrik, jag försöker testa alla "metoder" (som jag tycker verkar vettiga och intressanta). Korttidsfastan är intressant, inte minst för att man kikar på förändringar i hjärnan med minskad risk för demens och annat. Så här långt in i experimentet kan jag bara konstatera att GI kombinerat med korttidsfastan är väldigt effektiv.

Fredrik sa...

Spännande! Du får hålla oss uppdaterade här på bloggen. Jag själv upplever att när jag testar olika metoder att kroppen efter ett tag inte "går på det" och effekten uteblir.
Lycka till!

Anonym sa...

Hej Ola,
Om jag väljer 24 timmars fasta:
Äter på söndag vid 18.00. Fastar fram till måndag vid 18.00. När jag då ska äta, ska det vara högst 500 kalorier eller kan jag då äta en kvällsmåltid utan att räkna? Mvh