söndag 22 december 2013

Feliz Navidad - en julhälsning från Barcelona

Skickar en Julhälsning från Spanien och Barcelona där jag firar Jul och Nyår i år. Anledningen är att jag och en kompis köpte en lägenhet här i slutet av sommaren, som vi hållit på att renovera under hösten. Nu är den (nästan) färdig och det känns otroligt spännande att få uppleva ett helt nytt land och kultur på det här sättet.

Lägenheten ligger i en gammal, k-märkt byggnad på ett fantastiskt fint torg som heter Plaza Real. Mitt i gamla stan.

Igår kom mina föräldrar hit för att fira Jul. Och om några dagar kommer ett gäng vänner hit för att fira Nyår.

Eftersom jag bara är uppkopplat till nätet via min mobil just nu så kan jag tyvärr inte lägga upp en massa bilder, det får komma senare.

Men vill önska er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År så länge!

Kram,
/Ola