måndag 13 januari 2014

Fyra sätt för dig att komma i toppform!


Nytt år betyder nya vanor för många. Själv har jag varit bortrest de senaste veckorna men är nu tillbaka i full sving och tycker det känns skönt att kunna fokusera på nyttiga vanor med träning och bra mat. 
Behöver du hjälp att hitta rätt så har jag fyra bra alternativ som jag vet fungerar bra. Klicka på respektive länk för mer information.

GI-boxen

Färdiglagade GI-boxar hem till dörren, redo att värma. Du får 20 näringsberäknade och läckra GI-boxar per leverans (passar både till lunch och middag). Nu till kampanjpris: 49 kr/box (ord pris 57 kr). Gäller tom 28 feb ’14.

GI Viktkoll

Vår första och största tjänst. Vårt klassiska 3-stegsprogram för snabb viktminskning, kostberäkningsprogram, menyförslag för alla faser, expertchat flera dagar i veckan, GI- och GB-tabeller. Pris fr 99 kr/mån.

GI-kassen

Vid varje leverans får du två fullmatade matkassar med noga utvalda livsmedel. Du får en detaljerad veckomeny, alla ingredienser du behöver för tillagningen och dessutom är alla råvaror uppmätta i rätt mängd. En lyxig GI-vänlig matkasse. Välj för två eller fyra personer. Leverans i Stockholm, Karlstad och Örebro. Pris fr 679 kr/leverans. 

5:2-klubben 

Premiär! 5:2-klubben är fullmatad med fakta, recept och interaktiva verktyg för att du ska lyckas. Drivs i samarbete med hälsotidningen MåBra. Premiärerbjudande: från 99 kr/mån.

Inga kommentarer: