tisdag 6 maj 2014

Vad händer?

Inser att jag misshandlar min blogg och att jag förmodligen är världens sämsta bloggare…
Så därför tänkte jag komma med en allmän liten uppdatering om vad som händer ”på min sida”.

Påsken och veckorna efter är alltid intensiva. Efter en stor mathelg så ökar trycket på GI-boxen och GI-kassen, liksom de sajter som jag är aktiv på (GI Viktkoll och 5:2-klubben). Vi har nyligen också börjat med företagsleveranser för GI-boxen vilket känns jättekul.
Min kollega, Sofia, i full fart på kontoret på Sveavägen 135. Välkomna hit!
Privat har jag varit en hel del i Barcelona där jag och en kompis köpt en gammal lägenhet som vi renoverat under hösten. Det har tagit lite längre tid en beräknat, men nu är det i princip färdigt. Har blivit fantastiskt fint, tycker jag själv!
Bild från köket

Bild från vardagsrummet.
Nu till helgen är det Fitness- och hälsomässa i Globen. Själv kommer jag att föreläsa på fredag kl 14.00 och lördag kl 12.00. Kom gärna förbi!
Kom gärna och lyssna när jag föreläser!
I övrigt tycker jag att allt rullar på med full fart med många spännande projekt som kommer att berätta mer om lite senare. Har också försökt snäppa upp dosen med träning nu när sommaren närmar sig – vilket råkar infalla med min 40års födelsedag. Nej, ingen ålderskris här…

Igår pratade jag med mitt förlag och fick den goda nyheten att min bok om 5:2-metoden snart sålt slut på hela upplagan på ca 13 000 böcker. Fantastiskt kul! Tack alla ni som köpt boken och mejlar mig med kommentarer och frågor.
Förstaupplagan snart slut
Lovar att bli lite bättre med uppdateringar framöver!
Kram på er! 
/Ola

PS. Nu håller vi alla tummar för Sanna Nielsen på Eurovision! Idag, tisdag, är det dags för första uttagningen.

7 kommentarer:

Denise Karlström sa...

Hej!

Mitt namn är Denise Karlström och jag castar kommande säsongens deltagare till Biggest Loser 2014. Det är den 5:e säsongen som drar igång till hösten och vi söker nu människor som skulle vilja gå ner i vikt genom att medverka i ett sådant här TV- program.
Givetvis är det känsligt och det är svårt att rikta informationen till människor som har den här typen av problem. Men det finns många som vill ha hjälp och som skulle vilja ta chansen att söka och vara med om en sådan här erfarenhet.
Jag kontaktar er för att se om det går att nå ut med informationen att vi söker folk och att ni kanske vill publicera informationen på er hemsida/blogg/forum?

Jag bara slänger ut frågan och känns det relevant får ni gärna ta till er informationen annars är det bara att ignorera den.


Tack på förhand,
Denise Karlström


SÖK TILL NÄSTA SÄSONG AV BIGGEST LOSER!
Gå in på länken nedan för att skicka in din ansökan och ta chansen redan idag att förändra för ett friskare liv.
https://www.shortaudition.com/application.php?jid=13164&noflash=1

Unknown sa...

yeezy
michael kors outlet online
yeezy boost 350
longchamp bags
russell westbrook shoes
curry 4 shoes
real jordans for sale cheap
crazy explosive

jjjjjjjjjjjjj sa...

links of london sale
goyard handbags
michael kors outlet online
jordan 12
birkin bag
nfl jerseys
air jordans
jordan retro 12
michael kors factory outlet
reebok shoes

jjjjjjjjjjjjj sa...

yeezy boost 350
adidas pure boost
adidas nmd
chrome hearts outlet
golden goose
nike air max 90
air jordan 6
adidas tubular x
jordan shoes
lacoste polo

jjjjjjjjjjjjj sa...

yeezy shoes
michael kors handbags
hermes belt
chrome hearts
curry 4
nike shox
off white jordan 1
goyard bags
adidas iniki runner
nike lebron 16

yanmaneee sa...

yeezy shoes
supreme new york
yeezy boost 350
yeezy
yeezy boost 350 v2
chrome hearts online store
kyrie 6 shoes
lebron 15
golden goose outlet
off white x jordan 1

cena sa...

replica bags south africa replica bags india 7a replica bags philippines