onsdag 19 augusti 2015

Dags att komma igång efter semestern?

Efter sommar och semester är det dags att hitta tillbaka till rutinerna, kanske jobba bort något överskottskilo och komma igång med träningen. Detta är vad jag kan erbjuda som hjälp:GI-boxen - Färdiglagade och näringsberäknade luncher och middag med leverans hem till dörren. Daglig coaching, liksom recept för nyttiga frukostar och mellanmål. GI-boxens kunder går i genomsnitt ner 4,5 kg per månad. Leveranser till Storstockholm, Uppsala, Göteborg och (nästan) hela Skåne. Läs mer på GI-boxens hemsida. Du är också välkommen in till vår butik på Sveavägen 135 i Stockholm. 

GI-kassen - Extra nyttig matkasse med recept för fyra middagar (för två eller fyra personer). Snabba recept som gör matlagningen både kul, god och nyttig. Leveranser till StorStockholm, Uppsala, Örebro och Karlstad. Läs mer om GI-kassen här!


GI Viktkoll och 5:2-klubben
Här hittar du allt du behöver veta för att snabbt gå ner i vikt och komma i toppform. Välj GI Viktkoll för ett enkelt trestegsprogram för snabb viktminskning. Välj 5:2-klubben om du är nyfiken på fördelarna med effektiv korttidsfasta. På båda sajterna hittar du de senaste rönen, bästa kom-igång-tipsen, massor med recept, kostberäkningsprogram och mycket mer. Jag och mina kollegor finns dessutom alltid till hands för att svara på dina personliga frågor och coacha dig till framgång. 


Avslutningsvis vill jag också slå ett slag för min senaste bok, Gröna Soppor och Smoothie Bowls. Där hittar du 90 fantastiska recept, helt vegetariska och utan gluten och laktos. Du hittar boken i de allra flesta boklådor eller på nätet.  

Hoppas du hittar något som passar dig!!

Kram /Ola

1 kommentar:

GoMovies sa...

Jag har lärt mig mycket användbar information från din blogg, tack så mycket.