måndag 7 augusti 2017

Aktier - 3 steg till ekonomisk oberoende

Om bara några veckor släpps min nya bok: Aktier - 3 steg till ekonomiskt oberoende. Det är en bok för dig som vill ta tag i sin privatekonomi och förstå hur aktiemarknaden kan bli vägen till ett rikare liv. Utan krav på förhandskunskaper eller ett stort startkapital. Redan nu kan man bevaka/förhandsbeställa boken hos exempelvis Adlibris:
https://www.adlibris.com/se/bok/aktier-3-steg-till-ekonomiskt-oberoende-9789176179949

Min målsättning är att förmedla en enkel portföljstrategi som verkligen fungerar. För alla. På samma sätt som mina böcker om kost- och hälsa öppnat ögonen för hur man med några enkla förändringar kan leva lite sundare hoppas jag att boken om Aktier kan bli en start för ett långsiktigt smart sparande som verkligen gör skillnad.

Medveten om min bristande engagemang i just den här bloggen har jag istället lagt upp en sida på Facebook med samma namn som bokens titel där jag svarar på frågor och samlar kommentarer kring boken. Kika gärna in där!

3 kommentarer:

Fit 4 50 sa...

Hej Ola! Mitt namn är Daniel Målefors. Din bok var den andra boken om finans jag läste efter ”Rich Dad poor Dad”. Då lånade jag den på bibblan. Sedan dess har jag köpt ett exemplar och använder som lärobok för min fortsatta strävan att bli ekonomiskt oberoende. Jag har så smått börjat med min egen investeringsraket, oavskräckt av det faktum att jag påbörjar detta i ett lite väl sent skede i livet.(jag är född 1974) Jag har som tur är redan en del byggstenar på plats i form av, dels rätt grundinställning till spara och slösa och dels ett litet påbörjat sparande som jag nu bara kan bredda, fördjupa och fokusera. Jag är väldigt tacksam för den inspiration boken har gett mig och den nyvunna frihetskänsla den ingjutit i mitt liv. Själv har jag länge sysslat med kost, hälsa och träning(LCHF, Paleo, Keto, Mindfulness, yoga, MMA, Crossfit, Styrkelyft mm) vilket var orsaken till att jag råkade snubbla över din bok. Än en gång vill jag tacka dig för att du, via din bok om aktier, gett mig ett nytt paradigm, en ny drivkraft och en större känsla av frihet och makt över mitt eget liv.

Vänligen, Daniel Målefors

Unknown sa...

pandora jewelry
hermes birkin
balenciaga sneakers
damian lillard shoes
adidas yeezy
tory burch
yeezy boost 350
adidas yeezy
yeezy
adidas stan smith

jjjjjjjjjjjjj sa...

air max 270
jordan 13
stephen curry shoes
balenciaga shoes
michael kors outlet online
golden goose mid star
golden goose outlet
air jordan shoes
ultra boost
lebron shoes