lördag 17 mars 2012

Livet snurrar på. Tills det slutar snurra.

Jag tycker själv jag lever ett ganska intensivt liv med mycket jobb, resor och andra kul sociala aktiviteter. Varje dag händer nya roliga (och jobbiga) saker. Denna veckan har varit extra intensiv med intervjuer, middagar (bl a på Miss Voon på Sturegatan som jag verkligen kan rekommendera), intressanta möten och mycket annat. Dessutom ska jag just lämna stan för en veckas semester i Alperna.

Men en särskild händelse fick mig att stanna upp och reflektera över hur snabbt saker kan förändras, och hur dåliga vi kan vara på att uppskatta allt som händer i vår vardag. En bekant och affärskollega gick tragiskt bort natten mellan onsdag och torsdag. Han var blott 35 år och fick en massiv hjärtattack som inte gick att hejda i tid. Vi hade talats vid så sent som dagen innan och då var han full av liv. Jag fick det chockartade besked per telefon i torsdags morse. Alla mina varmaste tankar till hans familj.

Det är sorgligt att det fordras tragiska händelser som den här för att verkligen tänka till. Själv har jag mycket att lära.

R.I.P.