måndag 5 mars 2012

Vacker stad!

Visst är väl Stockholm för vackert ändå! Bild tagen från morgonpromenaden.

6 kommentarer:

Miliss sa...

Väldigt fint :) Jag är en 19 åring tjej som har gått ner 10 kg på GI metoden (dock utspritt över ett år, har haft väldiga problem med ämnesomsättningen och sköldkörteln). 175 cm 74 kg. Min mamma och jag älskar dig, haha. I alla fall, det hade varit så grymt om du hade gjort en bok där du sammanställer alla frågor som du får! För även om dina böcker rätar ut många frågetecken så är det fortfarande väldigt mycket man undrar över. Kram Milissa

Ola Lauritzson sa...

Kul att det gått så bra för dig! Ja, det är ju faktiskt ingen dum idé för en bok! Tack för tipset!!

Anonym sa...

Ja en sådan bok vore ju toppen :)

Anonym sa...

Hej Ola!
Jag har lite frågor angående proteinpulver. Vad tycker du om proteinpulver och använder du det själv? Jag använder ett vassle-proteinpulver som jag dricker efter att jag tränat. Målet med min träning är att få synliga muskler och relativt lite kroppsfett. För övrigt äter jag väldigt nyttigt. Kan man dricka en proteindrink dagar man inte tränar eller finns det risk att gå upp i vikt av det? Är det över huvudtaget bra att dricka det om man vill vara smal och vältränad samtidigt? Och finns det alternativ som är bättre än vassle? //Helena

Ola Lauritzson sa...

@Helena, jag tycker proteintillskott är bra särskilt om man tränar, eller känner att det är svårt att komma upp i tillräckliga mängder protein genom maten.. Vassle är bra om du tränar. Annars brukar jag rekommendera kasseinprotein. Jag använder det själv och brukar göra en blandning med frysta jordgubbar, lite mjölk, lite vatten, 1 rått ägg och ca 1 dl vaniljprotein som jag mixar i en matberedare i ca 30 sek. Blir en fluffig milkshake som är supergod.

Nyligen lanserade jag ett eget proteinpulver som jag (förstås) tycker är extra bra. Det är en blandning av vassle och kassein med hela frystorkade jordgubbar i. Supergod! Passar även utmärkt som mellanmål.

Om du är intresserad hittar du "mitt" proteinpulver i shoppen på www.giviktkoll.se eller www.giboxen.se där man enkelt kan beställa för hemleverans.

Anonym sa...

Tack för svaret! Låter jätteintressant, ska kolla på ditt proteinpulver :) //Helena