fredag 14 juni 2013

GI-boxen sänker priserna


GI-boxen justerar prisnivån


Från och med idag, fredagen den 14 juni, förändras GI-boxens kunderbjudande. ”De prisbesparingar vi gjort i produktion och distribution skickas oavkortat vidare till våra kunder”, säger GI-boxens upphovsman Ola Lauritzson.

GI-boxen nya erbjudande innebär att alla kan beställa GI-boxens populära lunch- och middagsrätter under två veckor, istället för fyra veckor som tidigare var fallet. I samband med ändringen justeras samtidigt priserna.

”Vi har arbetat hårt med att få effektivitet i hela produktions- och distributionskedjan. I kombination med högre volymer har vi kunnat göra vissa kostnadsbesparingar och de vill vi ska komma våra kunder tillgodo”, säger Ola Lauritzson.

Det nya erbjudandet innebär att man kan beställa GI-boxen tvåveckorsprogram för ett totalpris på 1295 kr, motsvarande 92,50 kr/dag. Utöver direktleverans hem till dörren så ingår både lunch och middag under alla vardagar, liksom daglig coaching och träningsprogram.

GI-boxen lanserades i Stockholm hösten 2010. Numera erbjuds leveranser till 102 orter runt om i Sverige. Hittills har drygt en miljon färdiga GI-rätter levererats till kunder över hela landet. Nyligen inleddes också en exportsatsning till Finland genom en samarbetspartner.