fredag 14 juni 2013

GI-boxen sänker priserna


GI-boxen justerar prisnivån


Från och med idag, fredagen den 14 juni, förändras GI-boxens kunderbjudande. ”De prisbesparingar vi gjort i produktion och distribution skickas oavkortat vidare till våra kunder”, säger GI-boxens upphovsman Ola Lauritzson.

GI-boxen nya erbjudande innebär att alla kan beställa GI-boxens populära lunch- och middagsrätter under två veckor, istället för fyra veckor som tidigare var fallet. I samband med ändringen justeras samtidigt priserna.

”Vi har arbetat hårt med att få effektivitet i hela produktions- och distributionskedjan. I kombination med högre volymer har vi kunnat göra vissa kostnadsbesparingar och de vill vi ska komma våra kunder tillgodo”, säger Ola Lauritzson.

Det nya erbjudandet innebär att man kan beställa GI-boxen tvåveckorsprogram för ett totalpris på 1295 kr, motsvarande 92,50 kr/dag. Utöver direktleverans hem till dörren så ingår både lunch och middag under alla vardagar, liksom daglig coaching och träningsprogram.

GI-boxen lanserades i Stockholm hösten 2010. Numera erbjuds leveranser till 102 orter runt om i Sverige. Hittills har drygt en miljon färdiga GI-rätter levererats till kunder över hela landet. Nyligen inleddes också en exportsatsning till Finland genom en samarbetspartner. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Jag har försökt googla, men hittar ingen info om hur jag kan köpa GI-boxen i Finland?

Ola Lauritzson sa...

Hej anonym - vi har dessvärre inte GI-boxen i Finland. Men däremot samarbetar vi med ett företag som heter Foodbox som har verksamhet i Finland, kanske kan det vara en lösning för dig?

xumeiqing sa...

20170223meiqing
hermes birkin
cheap jordans
coach outlet store
fitflops sale clearance
christian louboutin
true religion outlet
toms shoes outlet
oakley sunglasses
coach outlet store
coach factory outlet

jjjjjjjjjjjjj sa...

nike air force 1 low
off white shoes
air max
goyard handbags
hermes bag
yeezy boost 350 v2
moncler
michael kors
michael kors outlet
hermes belt