måndag 2 september 2013

Det är roligt att lära sig nya saker!

Sedan en vecka tillbaka går jag i skolan igen! Har bestämt mig för att försöka lära mig spanska och anmälde mig till en intensivkurs på två veckor (det kändes som en väldigt bra idé för några veckor sedan när det var lugnare på kontoret...). Men nu har jag i alla fall klarat av första veckan och jag tycker det går riktigt bra. Varje vardag mellan kl 9.30-12.00 så är det undervisning med allt vad det innebär av gloslistor, oregelbundna verb och läxor.

Även om det känns stressigt att klämma in både halvtidspluggande och heltidsjobb så måste jag erkänna att det är fantastiskt roligt! Det var så länge sedan jag kände att jag verkligen måste koncentrera mig för att hänga med, och här sitter jag på helspänn varenda minut. Tänk om jag vore lika motiverad när jag gick i skolan på riktigt...!

Pronto puedo hacerme entender en Espana. Me gusta!
(vet inte om jag fick till det riktigt...haha)

3 kommentarer:

Fredrik sa...

Hur har det gått med 5:2-fastan? Hoppar på den påmåndag!

Ola Lauritzson sa...

Ah, spännande! Det har gått bra. Hör kört nu i 6 veckor och precis varit och tagit nya blodprover för att mäta mina värden...

Jobbar parallellt med en bok som kommer senare i höst - och där jag förstås berättar hur allt gått. :)

Unknown sa...

links of london
pandora bracelet
nike outlet
yeezy boost 350
adidas store
adidas online shop
kobe byrant shoes
jordan 11