torsdag 8 januari 2015

Sju tips för en bra start på 2015


Hoppas ni njutit av riktigt sköna helger! Nu är jag själv tillbaka i full sving efter ett par veckors semester. Och det är hög tid att komma igång igen på det nya året. Därför tänkte jag berätta om vad jag jobbar med just nu – kanske kan något av nedanstående var till hjälp för att du själv ska få en bra start på 2015?

GI-boxen
Mina färdiglagade och nyttiga GI-rätter som hjälper dig att snabbt gå ner i vikt samtidigt som du sparar massor med tid. Leverans hem till dörren (ca 20 orter).


Gröna Soppor & Smoothie Bowls
Min senaste bok som jag skrivit tillsammans med min kollega Marlene Gustawson. 90 helvegetariska recept, utan gluten, laktos och tillsatt socker. Du hittar boken på bl a:


GI-kassen
Min egen matkasse med recept från mina böcker och alla ingredienser (i exakta proportioner). Finns för 2 eller 4 personer. Leveranser i Stockholm, Örebro och Karlstad.


5:2-klubben
Sajten för dig som vill lyckas med korttidsfasta. Massor av enkla recept, tips och möjlighet att ställa dina frågor till olika experter. Matdagbok, energiberäkningar mm.


GI Viktkoll
Sveriges största sajt för dig som vill snabbt vill gå ner i vikt – och lyckas på lång sikt.
Mängder med recept, GI-tabeller, menyförslag för olika faser, expertchat mm.

Min Frukost
Min egen müsli som jag tagit fram i samarbete med svenska Frebaco Kvarn. Två varianter helt utan tillsatt socker, salt eller andra konstiga tillsatser. Ska finnas i de allra flesta butiker i Sverige. En riktig premium-müsli till ett sympatiskt pris. Läs mer på:


O la la!
Perfekt mellanmål med torrostade nötter och torkad frukt. Finns i fem olika smaker och säljs i de flesta butiker och många kiosker. 

4 kommentarer:

Åsa sa...

Kan man köpa GI-boxen ute i handeln? Om nej- varför inte?

Åsa sa...

Kan tillgägga att jag skulle gärna köpa GI lådorna om de fanns i handeln (och jag har köpt Dafgårds förrut, men hittar dem inte längre). Leverans av GI boxen hem funkar inte, dels för att jag inte har så mycket rum i frysen, dels för att det är minst två rätter jag inte äter och vad jag förstår kan man inte välja vad man vill ha

Ola Lauritzson sa...

Hej Åsa!
God fortsättning på det nya året! :)
Tyvärr går det inte att köpa GI-boxarna i vanliga butiker. Skälet är det blir så många mellanhänder att det dessvärre inte går runt för oss, men också för att jag helst vill sälja GI-boxen som en del av ett paket där också coaching ingår i paketet - jag vet att resultaten blir mycket bättre då.

Men det finns också möjlighet att komma förbi vårt kontor på Sveavägen (i Stockholm). Där kan du köpa precis så många boxar - och av vilka smaker - du vill. Skulle det kunna vara ett alternativ?

Åsa sa...

Hej!
Nej, jag bor inte i närheten av Stockholm så det skulle bli svårt att komma förb.