onsdag 17 december 2014

Premiär för Gröna Soppor & Smoothie Bowls


I dagarna släpps boken ”Gröna Soppor & Smoothie Bowls”, en helvegetarisk kokbok helt utan gluten, laktos och tillsatt socker. Författarduon bakom boken är kostprofilerna Ola Lauritzson och Marlene Gustawson.

”I boken har vi skapat 90 vegetariska recept på soppor, matiga smoothies och härliga tillbehör som glutenfria bröd och granola. Boken riktar sig till alla som vill leva hälsosamt och samtidigt prova något nytt; Göra en effektiv detox, rensa kroppen från slaggprodukter, få vackrare hy och snabbt bli av med irriterande överskottskilon”, säger Ola Lauritzson.

Författarduon har arbetat sida vid sida under många år, men detta är deras första gemensamma bok. Båda författarna har var för sig publicerat ett stort antal böcker som blivit uppmärksammade i Sverige såväl som utomlands – Marlene med en särskild inriktning på just gröna drinkar, örter och metoder att få kroppens hormonproduktion i balans.

”Med boken vill vi ge inspiration att tänka mer vegetariskt, både för hälsans och miljöns skull. Frågor om gluten och laktos är också väldigt aktuella, jag får dagligen frågor om just detta”, säger Ola Lauritzson.

Gröna Soppor & Smoothie Bowls ges ut av Tukan Förlag.

För mer information, ref ex och bildmaterial kontakta:

Birgitta Haller
birgitta.haller@bigispromotion.se
Mobil:  0739-84 77 86
Blomkålssoppa med rostade hasselnötter

Fänkålssoppa med pumpafrön

Glutenfritt morotsbröd

Soppa på gröna ärtor och pepparrot