lördag 2 april 2016

Pappaledig!

Idag är en stor dag, ett nytt kapitel i mitt liv. För att vara mer närvarande i lille Teds liv.

Med start 1 april kommer jag att vara pappaledig i 5 månader. Därmed lämnar jag också de operativa uppdragen i mina företag GI-boxen och GI Viktkoll till Marlene Gustawson.

Marlene och jag har arbetat nära varandra i snart 10 år och jag vet att verksamheten är i mycket goda händer. Marlene har bakgrund inom försäljning och dagligvaruhandel men har de senaste åren arbetat som hälsoentreprenör, författare och näringsterapeut. Boken, Gröna soppor och smoothie bowls - min senaste - gav vi ut tillsammans.

Självklart kommer jag att finnas med i verksamheten även under den här tiden, helt kan jag inte släppa min passion och baby. Under pappaledigheten tar jag rollen som arbetande styrelseordförande och kvarstår som vd för moderbolaget Hälsa Invest.

1 kommentar:

Benny sa...

However the greatest problem had been however in the future, also it had been driven with replica watches. With the 60s as well as 1970's, businesses such as Bulova as well as fake watches started improvement of the digital view. As soon as Seiko obtained blowing wind of the brand new technologies, these tag heuer replica uk required the idea as well as went by using it, leading to what's right now referred to as the actual 'quartz crisis'. Through the late-seventies, quartz rolex replica sale had been becoming manufactured in this kind of amounts which their own price plummeted, producing mechanised wrist watches very costly in comparison. Most of the conventional rolex replica a number of who have been generating swiss replica watches for hundreds of years, disappeared, swept below through the enormous promoting energy from the quartz view. With regard to Rolex, there is just one point for this, which had been to create the actual Oysterquartz.