lördag 2 april 2016

Pappaledig!

Idag är en stor dag, ett nytt kapitel i mitt liv. För att vara mer närvarande i lille Teds liv.

Med start 1 april kommer jag att vara pappaledig i 5 månader. Därmed lämnar jag också de operativa uppdragen i mina företag GI-boxen och GI Viktkoll till Marlene Gustawson.

Marlene och jag har arbetat nära varandra i snart 10 år och jag vet att verksamheten är i mycket goda händer. Marlene har bakgrund inom försäljning och dagligvaruhandel men har de senaste åren arbetat som hälsoentreprenör, författare och näringsterapeut. Boken, Gröna soppor och smoothie bowls - min senaste - gav vi ut tillsammans.

Självklart kommer jag att finnas med i verksamheten även under den här tiden, helt kan jag inte släppa min passion och baby. Under pappaledigheten tar jag rollen som arbetande styrelseordförande och kvarstår som vd för moderbolaget Hälsa Invest.

Inga kommentarer: