tisdag 13 mars 2012

Dags för en ny bil?

Den siste mars flyttar mitt lilla företag ut från vårt kontor på TV4. Vi kommer att flytta till en lokal på Sveavägen där vi ska kombinera kontor och butik. I samband med flytten försvinner vår lilla företagsbil (en Saab 9.3 kombi) som jag hunnit bli lite förälskad i. Nu är frågan - ska vi köpa en ny bil, och i så fall vilken? 

Några tips?

8 kommentarer:

Marcus Hanser sa...

http://www.mini.se/

Anonym sa...

Toyota Aygo, rolig, pigg, smidig och ekonomisk!

Anonym sa...

Du ska hyra av dina grannar. Kolla in www.flexidrive.se - smartare, närmare och billigare. Helt försäkrat.

Ola Lauritzson sa...

Flexidrive? Det låter spännande - måste jag kolla in!!

Linnéa sa...

BMW såklart! Med en 520d Efficient Dynamics Edition får du maximal körglädje på ett sätt som, enligt min smak, bara BMW kan erbjuda i en miljöbil. :)

Ola Lauritzson sa...

Nu är det klart. Dessvärre varken BMW eller Mini. Men likväl en fin bil - Volvo V60. Nedkomst beräknas om 6 veckor.

Myron E. Bennett sa...

Oväntat för mig själv köpte jag Toyota Yaris 1.33, hatchback. Trots att den här kompakta bilen var tillräckligt för en resa till affären och att arbeta. Resten av tiden åker jag även med tåg, skepp eller plan. Det vill säga att maskinen är ett designat citat för dagliga behov.
Bagageutrymmet är ganska rymligt och i underhåll är det inte särskilt dyrt eftersom reservdelar jag beställer en pålitlig leverantör av original japanska reservdelar http://bit.ly/2DbhOBA.
Det beräknas att denna bil är 4,5 / 5 i den övergripande ställningen. Hälften av poängen jag tog bort poängen för faktumet i baksätet jag begränsade med mina knän i framsidan den första platsen när min fru körde)

jjjjjjjjjjjjj sa...

moncler outlet
golden goose outlet
adidas nmd
nhl jerseys
nike cortez men
curry 4
nike huarache
jordan 13
vans outlet
true religion outlet