fredag 18 juni 2010

Bröllopsyra!


Gatan där jag bor är avspärrad, papperskorgarna runt hela kvarteret är bortplockade (inte så praktiskt om man är hundägare...) och det kryllar av poliser, diplomater och säpoagenter - jo nog märker man av att något ska hända imorgon... Och helgen till ära är föräldrarna på besök.

6 kommentarer:

Helene sa...

TÄnkte ge mig in i smeten, ska bo på Grand hotell i morgon natt, de har ett FANTASTISKT gym/spa, helt nygjort, bästa jag sett. Längtar efter att träna och bada där och sova kungligt. Ger oss ut på stan och kollar kortegen och sen middag på M/S Gerda......mys med andra ord.

Ha en skön helg!

Åse sa...

Dina eller Daniels o Victorias föräldrar ;P

Öppnar en skumpa i morgon. Tror att jag kommer se bäst framför TVn.

Ola Lauritzson sa...

Helene, låter som om du laddar upp perfekt! Har varit på Grands nya gym/spa och instämmer i att det är fantastiskt!

Ola Lauritzson sa...

Guuuud så vackert det var igår! Yepp, jag snyftade!

Funderaren sa...

Hej!

Vet inte om du missat mina frågor, så jag provar att ställa dom här också! :)

Låter kanon med GI mat i affären! Men man är ju ändå skeptisk när det gäller fryst mat osv.

Menar du att man kan äta dessa till både lunch och middag under längre tid (Självklart variera mellan de olika rätterna)? Dvs, ger de tillräckligt med näring osv? Och vad är det för kolhydratsinnehåll i dessa?

Sedan undrar jag vad du tycker om VLCD? Dom här påsarna med pulver som man äter. Jag har köpt Quick Diet från gymgrossisten och undrar vad du anser om dessa? Är det bra? Dåligt? Kan det vara en bra snabbstart i sin viktnedgång, eller är det bara onödigt?

Tack på förhand!

Ola Lauritzson sa...

Hej Funderaren,

De frysta rätterna innehåller en (i mitt tycke) optimal balans mellan protein, naturliga fetter och kolhydrater. De är snåla på salt och rika på grönsaker. Helt utan konstiga tillsatser! Så ja, visst kan du äta dem till både lunch och middag. Just nu finns det frya varianter i butik (och därför skulle det bli tjatigt att äta samma varje dag), men till hösten lanserar jag fler och kommer att erbjuda hemleverans av alla nio varianter. Kolhydratalternativen varierar mellan exempelvis hel dinkel, råris, vildris, blomkålsgratäng, quinoa, bönor/linser mm.

VLCD kan fungera just eftersom de inte innehåller så många kalorier. MEN, det är inget jag rekommenderar. Dels innhåller alla dessa pulver en massa konstiga tillsatser, dels innebär den låga kalorimängden att du minskar kroppens förbränning och riskerar att gå upp när du börjar äta som vanligt igen. Det är bättre att välja riktig mat tycker jag.