tisdag 8 juni 2010

Tips på sommarjobb!

Varför inte erbjuda biltvätt på golfbanan? Snacka med golfklubben, sätt upp en liten skylt och ta emot beställningarna! Tänk vad glada alla golfare skulle bli om de kunde få en nytvättat bil efter en golfrunda. Måste vara ett perfekt sommarjobb för en entreprenöriell tonåring! Win-win!

Har du andra tips till sommarlediga ungdomar?

2 kommentarer:

Mirijam sa...

Jag läste om en liten kille som gick runt i någon båthamn och sålde kaffe och tjänade flera tusen i veckan.

Ola Lauritzson sa...

Låter smart. Jag gjorde själv det får många år sedan i Råå-småbåtshamn där jag växte upp. Nybakade frallor och kaffe till alla seglare.

På eftermiddagen lastade jag istället min trehjuliga cykel med glass, tog lite kolsyreis i boxarna, satte några färglada vimplar på cykeln och en rolig mössa på huvdet. Mycket uppskattat på stränderna. Glassen fick jag hemlevererad till föräldrarnas garage tre gånger per vecka.

Nog det bäst betalade sommarjobbet jag haft... :-)