torsdag 14 juli 2011

Se upp för sockerfällorna under sommaren!

Imorgon, fredag, kl 9.20 ska jag diskutera tips på hur vi undviker att gå upp i vikt under sommaren. TV4 Nyhetsmorgon. Missa inte det! :)
S%C3%A5%20undviker%20du%20sockerf%C3%A4llorna

9 kommentarer:

Anonym sa...

De ska vi kolla på:) Du är grym!

Anonym sa...

jag såg programmet av en slump. och oj, vad du kändes ung/såg ung ut, så mkt yngre än bilder har gett.
i positiv bemärkelse

GI-frälsta Linda som tyvärr blir lat ibland sa...

Jag måste erkänna att jag har blivit lurad att köpa måltidsersättningsbars några gånger. Varken tid eller tillräckligt bra aptit för att komma på en bra lunch när lunchlådan med gårdagens middag ligger glömd hemma i kylen. I bakhuvudet har det ju antagligen legat en aning om att de inte är så bra eftersom jag aldrig riktigt har läst på innehållsförteckningen utan bara litat på "Bra GI"-märkningen. Finns det verkligen inga bars som är bra (förutom de man kan göra själv)?

Linnea sa...

Jag är en riktig chipsfreak som nu har lyckats hålla mig undan sånt på tre veckor vilket jag är väldigt stolt och nöjd med.
Men jag undrar hur "farligt" chips är eftersom jag vet att nån gång längre fram i livet kommer det slinka ner lite en lördagkväll.

/linnéa

Babsan sa...

Jag såg dig på TV4, du var bra!
Tycker dock att det var lite för kort.
Kram
Babsan

Anonym sa...

Chips är även min akilles :S Kan avstå det mesta utan problem men avstå chips är min svåraste utmaning. Tål heller inte nötter som annars kan vara ett smidigt alternativ.

Anonym sa...

Chips är även min akilles :S Kan avstå det mesta utan problem men avstå chips är min svåraste utmaning. Tål heller inte nötter som annars kan vara ett smidigt alternativ.

Anonym sa...

Min man som är insulinbehandlad diabetiker 4ggr/dygn vill börja med sex kilo på sex dagar. Han väger 125 kilo till sina 193 cm. Bör han äta större portioner? Till sitt nattinsulin tar han ett knäckebröd. Vad ska han ta istället?
Tacksam för svar-

Ola Lauritzson sa...

@anonym: vad "man ska ta till" beror förstås helt på vad man ätit tidigare och hur sen middagen är. I många fall behöver man ju inte nödvändigtvis äta något mer just när man lägger sig. Grövre knäckebröd (ex Wasa Sport) tycker jag annars är ett bra alternativ.