onsdag 6 juli 2011

Vill du vara med i Aftonbladet?

Aftonbladet Söndag ska skriva en artikel om viktnedgång och letar efter en kvinna 25–50 (gärna 30–40) år som gått ner rejält med hjälp av GI Viktkoll och vill berätta om detta. Man ska även visa upp en före- och efterbild.
Är detta du?
Maila i så fall till support@giviktkoll.se

2 kommentarer:

Linnéa sa...

Hej Ola!
Jag började med GI för fyra dagar sen och får recept smsade till mig varje dag av en kompis. Hittlls verkar det fungera jättebra! Har redan gått ner 3 kg!
Jag ska köpa en bok tänkte jag men jag vet inte vilken som passar bäst för en supernybörjare..Vad jag har förstått så är det olika faser man "går in i". Vilken av alla dina böcker rekommenderar du till mig? :)

/linnéa

Ola Lauritzson sa...

Vad roligt att det går så bra - och vilken snäll vän du har som SMS:ar recept till dig. Det har jag nog aldrig hört talas om.

Om du vill ha lite mer fakta så är Gå ner i vikt - mina samlade erfarenheter av GI-metoden ett bra tips. Vill du ha mer recept och matinspiration så kanske Lättlagad GI eller 6kilo på 6veckor kan vara något?

Fortsatt lycka till!