söndag 8 januari 2012

Avslutar helgerna med ett kärt återseende!

Ja, då var det över för den här gången - alla helger alltså. Och på något märkligt sätt tycker jag att det ska blir skönt att "komma igång" ordentligt igen. Visst är det behagligt att vara ledig och ha lite lösare tider. Men samtidigt är det ganska skönt med vardagsrutiner. Kanske bara jag som tycker så? :)

Hur som helst avslutades helgerna på ett fint sätt. Dels med ett besök på härliga Varbergs Kurort (där jag också höll två GI-föredrag), dels med ett kärt återseende av en fantastisk människa, en person som jag lärde känna för ett år sedan när jag var med i programmet "den hemlige miljonären";  Elise "morsan" Lindkvist. Elise har gjort det till sin livsuppgift att hjälpa utsatta prostituerade och har ägnat de varje fredagsnatt de senaste 15 åren på Malmskillnadsgatan i Stockholm. En fantastisk person!

Hemma hos Elise som bjöd på nygräddade pannkakor!

9 kommentarer:

Johanna sa...

Härligt, hoppas vardagsveckan kickas igång på ett bra sätt nu :-)

Må väl!

Kram

Babsan sa...

Kul att du träffade Elise! Vilket jobb hon gör, jag beundrar henne!

Jo, det är bra med vardag, också, det ger oss struktur, stabilitet och även god hälsa, tror jag!
Ha det gott!
Babsan

Anonym sa...

Henne kommer man så väl ihåg, måste ha varit härligt att se henne igen. Vilken kvinna :)

Anonym sa...

Vilken härlig kvinna!
Fint av dig att fortsätta hålla kontakt med Elise. Hon behöver säkert all uppmuntran.

Anonym sa...

jag har bestämt mig...here we go =)

Anonym sa...

Hej Svej!

Googlade på kolloidialt silver och fick upp din sida.
Interessant blogg, give you that:)
Hittade dock inget så direkt, har du skrivit ngt om det?
Vad anser du?
Mvh
Johan

Ola Lauritzson sa...

@johan: jo, jag har testat det. Kanske inbillning men tyckte det hjälpte. Dock ganska kontroversiellt. Minns faktiskt inte när jag skrev om det...men du fick kanske upp inlägget när du Googlade?

Natti sa...

Det där avsnittet kommer jag ihåg. Fan vad jag grät när det tog slut. Det fick mig verkligen att tänka på hur bra man har det fast man kanske inte räknas som det. Tycker faktiskt att det var ett av de bästa avsnitten. Roligt var det också med den där mannen som körde GI och pratade om det. Nu var det ju ett tag sen du skrev det här inlägget men om du ser kommentaren nu så hoppas jag du haft en skön påsk.

Unknown sa...

nike air force 1 high
off white hoodie
mbt shoes sale
off white shoes
hermes birkin
golden goose sneakers
adidas superstar UK
golden goose shoes
adidas ultra boost 3.0
longchamp handbags