fredag 20 januari 2012

Min nya, sköna morgonrutin

Alla som har följt min blogg vet att jag älskar att bada. Och nu har jag börjat med en härlig morgonrutin som får mörka vintermorgnar att kännas lite mysigare. Så här kan det gå till:

Kl 7.20 Väckarklockan tutar bryskt.
Kl 7.30 Masar mig till badrummet och skruvar på vattnet till badkaret. Sture (hunden) ligger kvar i sängen -han är väldigt morgontrött precis som husse...
Kl 7.32 Går ut i köket, sätter på kaffe, knäcker två ägg i stekpannan och gör en knäckemacka med ost. Samtidigt låter jag en C-vitamin brustablett lösas ut i ett stort glas med vatten.
Kl 7.34 Hämtar tidningen.
Kl 7.37 Tar med mig den färdiga äggröran, kaffet och tidningen på en bricka till badrummet (har upptäckt att tvättkorgen har perfekt höjd i förhållande till badkaret).
Kl 7.38 Kryper ner i skumbadet och njuter, samtidigt som äter frukost, sippar kaffe, läser tidningen och kollar mejlen i telefonen.
Kl 8.15 Dags att kliva upp...
Kl 8.20 Klär mig, ger Sture mat och samlar ihop mina saker.
Kl 8.40 Går en kort promenad med Sture och lämnar honom därefter till grannen.
Kl 8.50 Cyklar till jobbet.

Ganska skön start på dagen, eller hur?! :)

6 kommentarer:

Johanna sa...

Underbart is the word! :-)

Suzan sa...

Nice! Älskar också att bada! =)

Anonym sa...

Den låter helt perfekt :)

Mimi sa...

Underbar start! Önskar jag orkade göra detsamma... :o)

cecilia sa...

underbar start på dagen!! lyxigt! =)

Anonym sa...

Men dendär c-vitamin tabletten skulle du väl skippa är det inte bättre att ha lite paprika på osten så har du ju fått i dig c vitamin eller varför inte äta lite havtorn mycket bra hälsovinster i ett sånt litet krutbär.