fredag 7 september 2012

Tågluffa mellan Nice och Rom

I morgon flyger jag till Nice för att fira mina vänner Pär och Bodils gemensamma 40-årsfest. Helgen efter har en annan mycket kär vän, Stefan, den goda smaken att fira sin 40-årsdag i Rom. Och istället för att flyga fram och tillbaka över hela Europa tänkte jag prova något jag aldrig gjort förut - att tågluffa.  Fövisso är det bara knappt 100 mil mellan Nice och Rom, men har man aldrig luffat förut (och om man är lite bekväm) så kan det ju vara en bra start...

Så, om du läser det här i tid - kom gärna med förslag på sevärdheter längs vägen. Det lär ju finnas en hel del och jag ser verkligen fram emot en underbar vecka!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ola! Jag har nyss börjat med GI men har svårt att äta varm frukost. Kan jag äta finn crisp med ost som pålägg och naturell yogurt med LCHF/GI musli eller får jag i mig för mycket kolhydrater då? :/

Ola Lauritzson sa...

Ja, det går utmärkt (men helt inte i fas 1).

xumeiqing sa...

louis vuitton outlet online
louis vuitton outlet
nike free 5.0
nike factory store
louis vuitton outlet
michael kors outlet clearance
michael kors bags
sac longchamp
pandora jewelry
adidas superstar