torsdag 8 november 2012

Anders Walls entreprenörsdag i Uppsala - i år kom Julafton tidigt

Varje år anordnar Anders Walls stiftelser en entreprenörsdag i Uppsala som är otroligt välbesökt (över 2000 studenter, företagare och andra potentater). Tyvärr har jag inte kunna vara med de senaste åren, men i år kunde jag. Och det är jag glad för.

En av talarna var Hans Rosling som har en enastående förmåga att förklara komplexa samband på ett både roligt och tänkvärt sätt. Om du får chans att lyssna på honom så gör det. Norwegians VD,  Björn Kjos, Hemfrids grundare Monica Lindstedt och iZettles Jacob de Geer var andra otroligt uppskattade föreläsare. Fyra fantastiska förebilder, vid sidan av entreprenörsnestorn, Anders Wall, själv förstås!

Jag får alltid otrolig energi av att lyssna på den här typen av personer - energi som gör det så självklart att fortsätta arbeta som entreprenör och lyfta min egen verksamhet till "nästa nivå".Inga kommentarer: