fredag 12 december 2008

Globen - here I come!


Ikväll är det inte vilken fredag som helst utan...Idolfinalfredag. Och jag ska till Globen! Haha, visst är det festligt. Jag, Fredrik och hundra tusen 14-åringar. Vi sitter på Alice fan-läktare (inte självvalt).

Så nu har jag två frågor:
1. Måste jag ta med mig ett plakat, och vad ska det i så fall stå på det - jag håller ju på Kevin?
2. Vad har man på sig på en Idol-final?

7 kommentarer:

Kaos-Anna sa...

Åååå, nästan så du kan glittra lite. Det är ju ändå final.
Kevin har en plats i mitt hjärta.
Jag kräver att få se honom i Melodifestivalen.
I lööööve him!
Själv ska jag sitta bänkad i min förortssoffa och dricka skumpa.

Anonym sa...

Vad gör Bengt granlund mitt i smeten?

Anonym sa...

Hörru du Ola... den där bilden du har i din bloggbanner längst upp... när får vi se den på kapitel 1 då? :D
Och när blir den ett paket med texten "The Brand New Fragrance From Ola Lauritzon"?

Ola Lauritzson sa...

ah, vilken mäktig Idol-final det var. Jag har nog blivit lite blödig med åren, men jag snyftade vid minst 7 tillfällen under kvällen! Att Kevin vann kändes helt rätt!

Vanja... "The Brand New Fragrance..." haha...jag det skulle vara något. Hur tycker du den skulle dofta då?

Anonym sa...

Ja du... säg det... med tanke på den blå tonen i bilden så kanske det borde vara lite mer nordisk friska än orientalisk krydda iallafall. Inte vet jag hur en karl borde dofta, jag bor ju ute i skogen. Här doftar karlarna bara diesel och kåda ;)

Ola Lauritzson sa...

Vanja, diesel och kåda...ja, det låter ju lite sexigt. På något vis.
Har du kollat in KEB Skincare, hudvårdsmärket som jag är engagerad i och som vi lanserade tidigare i höstas - på tal om det nordiskt friska: www.kebskincare.com

Anonym sa...

Haha, ja jag var ju tvungen att kolla, naturligtvis efter att jag postat den första kommentaren, ifall jag i god ordning hade gjort bort mig och den läckra Ola Lauritzon-bannern verkligen fanns ett på ett paket för "The brand new fragrance..." men jag hittade inget sådant.
KEB kanske kan vara något för oss glamourmullar och ofrivilliga katt-tanter att förhöja vår skönhet med... jag ska tänka på saken ;)