torsdag 10 juni 2010

Behöver en "Londonfix"


Jag vet inte varför, men med ganska exakt ett kvartals mellanrum kommer en märklig, sugande känsla av att jag bara måste åka till London.

Kanske ligger förklaringen i att jag bodde där under en period i början på seklet och älskade det, kanske för att jag har många vänner där som jag saknar, eller för att blandningen av folk, restauranger, klädstilar och butiker slår allt annat i världen. Förmodligen är det en kombination av allt.

Hittade den här länken för lite restips till London, och som en slump visar det sig att SAS samtidigt lottar ut resor till London. Very praktisch!

http://www.sas.se/sv/resmal/flyg-till-London
Till tävlingen: TÄVLING

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ola

London är en stad om jag hade haft möjlighetjag åkt varje helg och gått längst Oxford St. och shoppat massor:)Så det är inte så konstigt att du längtar.

vad tycker du om att man tar dessa tillskott i samband med en nystart på gi rivstart efter ett misslyckande.

omega3(eskimo) 3 st/dag
2 chili burn(hälsokost)/dag- detta tar jag för jag får en sån balans med magen. För även om jag äter mykt fibrer hjälper det inte och dricker ordentligt.
2 äppelvinäger kapsel/dag/minskar rejält söksuget:)
Tacksam för svar

Ola Lauritzson sa...

Yes, alla de preparaten är helt ok - och kan säkert hjälpa dig på olika sätt. Omega 3 är bra om du inte äter tillräckligt med fisk/skaldjur, chili kan öka förbränningen något, sägs ha bra effekt på blodkärl mm, och äppelcidervinäger sänker GI något.

Lycka till!