måndag 1 augusti 2011

Dags för en nystart!


Hemkommen efter fyra veckors semester med Skåne, Berlin och Grekland i bagaget. Har haft några riktigt sköna veckor, samtidigt känns det ändå skönt att komma tillbaka till lite mer normala rutiner.

Augusti brukar vara en riktigt intensiv period i min lilla värld. Anledningen är att de flesta av oss känner för att göra en "nystart" när det gäller mat, träning och hälsa. I år blir inget undantag. Om två veckor kommer jag ut med boken Snabblagad GI (Tukan Förlag) och veckan därefter är det premiär för min roman, Miljardären som försvann (Bladh by Bladh). Och sen är det förstås full fart på GI-boxen från och med idag när vi öppnade kontoret på nytt.

Hittade den här intressanta fördelningen av vilken (om någon) "metod" som folk följer när det är dags att göra sig av med sina semesterkilon. Intressant att se att ungefär hälften väljer någon variant av GI och hälften en mer kalorirelaterad metod.

Ska du göra några "livsstilsförändringar" efter sommaren?

4 kommentarer:

Babsan sa...

Två gånger om året har min man och jag "kickoff", vi ska ha ett snart. Då går vi igenom vad som är bra och det som fungerar i vår relation, vad vi ska göra den närmaste tiden (projekt), vi pratar också om våra långtidsmål (efter pensionen), om våra barn, deras mål och hur vi ska hjälpa dem på bästa sätt. Det handlar även om hälsa och vad vi vill uppnå med den, hur det har varit och hur det är nu. Så under denna diskussion framkommer om vi ska göra större eller mindre "livstilsförändring". Detta har vi gjort minst i 20 år och vi tycker det är mycket givande, rek. det varmt.
Ha det gott!

Sofie D sa...

Jajemän! Snart kommer jag och min man hem till vår egen lägenhet och då ska det rensas i skafferiet och kylen; ut åker vetemjölet och sockret, in kommer mer protein och mer grönsaker och frukt. Ska också bli skönt att kunna träna BodyPump och BodyAttack igen efter en sommar av bara löpning...

Linda sa...

Jag och min sambo körde stenhårt GI efter semestern förra året. Och jag blev frälst. Fast nu ser jag det inte som en diet utan som ett sätt att må bra långsiktigt istället. Låter oerhört präktigt och tilläggas kan ju att jag i perioder äter socker, men GI i i mitt hjärta.

chenmeinv0 sa...

fitflops sale clearance
coach factory outlet online
michael kors outlet clearance
cheap jordans
ugg boots uk
louis vuitton handbags
louis vuitton outlet
toms shoes uk
michael kors outlet clearance
canada goose outlet store
chenyingying20160929