onsdag 24 augusti 2011

Vad hände egentligen Carl-Eric Björkegren?


Om 2 veckor släpps min roman, Miljardären som försvann, som är inspirerad av händelserna kring den försvunne finansmannen Carl-Eric Björkegren (eller Eric Palmér som han heter i boken). Min tidigare kollega Sara Palmquist har hjälpt mig färdigställa texten och boken ges ut på nystartade förlaget Bladh by Bladh.

Förhoppningen - förutom att jag hoppas att boken känns spännande - är att det dyker upp någon ny pusselbit som kan kasta ljus över vad som verkligen hände Carl-Eric Björkegren den där junidagen 1994 när han försvann.

Om du har några fakta eller teorier som inte är kända får du gärna höra av dig till mig. Skriv ett inlägg här på bloggen eller mejla till ola(at)lauritzson.com.

Vill du beställa boken redan nu så kolla på Adlibris eller Bokus.com.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad intressant! Jag är från Helsingborg och minns detta som igår. Stora rubriker. Jag tror han blev mördad. Kanske. Eller så sitter han på en sandstrand nånstans.

Anonym sa...

Om vi hypotetiskt säger att han rymde så vad är vitsen att någon nu sent omsider berättar om att han levde efter att han försvann?
Hypotetiskt måste då också hans familj eller delar av den ha känt till detta och ha haft kontakt med honom.