måndag 22 augusti 2011

Och vinnarna är...


Tack för alla fantastiska inlägg för att vinna min senaste bok. Wow! Jag har tagit hjälp av min kollega Linus som valt ut tre personer som får en signerad bok per post (själv kunde jag inte välja ut någon som var bättre än ändra).

Vinnarna är:
Ann C Forsberg
Smulan 71
Niklas

Grattis till er! Vänligen mejla era adresser till ola@giboxen.se.
För er som inte vann boken så finns den förstås att beställa, exempelvis på Adlibris eller på Bokus.

7 kommentarer:

Ann C Forsberg sa...

Jippi, tusen tack, ser fram emot att överraska min son med boken och att verkligen börja ta tag i kosten nu efter sommarens utsvävningar :)

Pierre i Skåne sa...

Grattis till vinnarna då!

Hej Ola!
Jag hade en fråga om smoothies, har testat att göra med yoghurt och fil, men tycker nog det blir godast med mellanmjölk, och då med frukt och bär, färska blandat med frusna för att få lite milkshakekänsla, har använt mig av bla annans, jordgubbar, mango, banan, hallon och blåbär, vad säger du om det? Är det ok att dämpa suget på kvällarna med en smoothie eller är det för mycket energi i? Har också hört att man kan blanda i proteinpulver för att det är nyttigt och ger en krämigare smoothie.

/P

Ola Lauritzson sa...

@Pierre, jag brukar själv göra på följande sätt:

2 stora glas (high ball glas):

6 frysta jordgubbar (eller andra bär)
1/2 proteinpulver (jag använder Fairings Sloow Protein, Vanilla Ice cream)
3 dl vatten
1,5 dl mellanmjölk
1 rått ägg (ägget gör shaken extra fluffig och god + ökar proteininnehållet)

Mixar allt i en mixer i ca 30 sekunder.

Faktum är att jag aldrig mäter mängden så jag höftar lite vad gäller mängden - du får prova dig fram och anpassa efter vad du själv gillar bäst.

Cecilia sa...

Hej Ola!
Jag gick med i Giviktkoll 2008 tror jag det var, och när jag gick med så fick jag din bok GI i praktiken på köpet. Orkade inte läsa alls och gick visserligen ner 2kg på en vecka då, men pallade inte att va utan bröd pasta m,m, men nu flera år senare, för 1,5år sedan slutade jag äta gluten/laktos p.g.a mina magproblem. Det har blivit bättre iaf, och för ett tag sedan insåg jag att under dessa 1.5år har jag ätit åt GI.hållet utan att tänkt på det. Jag har också gått ner 16kg totalt på dessa 1,5år. DÅ kom jag på att jag skulle logga in på mitt Giviktkollkonto och såg till min förvåning att min "målvikt" då har jag nu passerat för länge sen. Då kände jag mig stolt. Letade fram din bok igen och läste ut den på 2dagar. I Måndags började jag och min kill med fas1. (jag äter dock som fas2 ungefär), för att han behöver en kickstart. Han måste se resultat. Jag hoppas att han klarar det och att det kommer märkas på honom. Tänkte bara tacka för en toppenbra bok och att du skriver så bra. känns som du är min personliga dietist och blir peppad. Läser varje dag i den. Faktum är att vi båda är mättare än någonsin!! hittills är min mage "trög" vilket jag tackar gudarna för då jag normalt har motsatt problem. Hoppas det fortsätter så... Ska nog betala giviktkoll igen för att lära mig ännu mer igen!!! =) Tack för dina sidor, böcker och att du svarar på folks frågor! =)

Ola Lauritzson sa...

@ Cecilia - verkligen kul att höra!! Fortsatt lycka till, både till dig och din kille!

Ola Lauritzson sa...

EFTERLYSNING:

TROR INTE ATT SMULAN ELLER NIKLAS SKICKAT SINA ADRESSER ÄNNU??

Om ni har det så skicka igen till adress ovan, thx.

mcthete sa...

try this out hop over to these guys more info here have a peek at these guys navigate to this web-site go now