fredag 16 september 2011

Bokreleaseparty: Miljardären som försvann

Just kommit hem från releasepartyt av min (första) roman: Miljardären som försvann. Eventet hölls på auktionsfirman Bukowskis, ett ställe som bokens huvudkaraktär, Carl-Eric Björkegren, flitigt frekventerade. Stort tack till alla som ställde upp och gjorde kvällen möjlig. Bukowskis förstås, men också TastePR (Marianne, Richard och Malin), förlaget och Annika Bladh. Och till alla som kom dit! Får mig att känna mig en liten gnutta stolt! :)

Imorgon bitti bär det av till London. Ska bli väldans trevligt. En riktigt skön helg till alla!

7 kommentarer:

Babsan sa...

Grattis kära du!! Du äger!!
Och jag som kommer till Sth idag!
Kram på dig!

Sara sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sara sa...

Hurra! Och ha det nu så skönt i London så ses vi när du kommer hem. Kram

Unknown sa...

Hej jag heter Joanna är är 23 år.
När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.
Så besök gärna min blogg:)
kram

emelie sa...

jag måste verkligen fråga dig en sak.
Jag ska köra igång med GI-fas 1 nu på måndag. Har lite problem med ägg och äggrätter...har du nåt annat förslag på frukost?

O sen den största frågan av alla som jag frågat många utan att få svar;
får man äta hemmagjord pizzasallad- är det GI? går det att äta i fas1?

MVH
Emelie

emjo_83@hotmail.com

Ola Lauritzson sa...

@emelie: du kan alltid testa en rågkuse med några skivor kallrökt lax, kalvsylta, makrill med tomatsås - eller var för inte ta resterna från middagen kvällen innan (varm mat mättar mer än kall och varför ska man inte kunna äta det på morgonen? En matig proteinsmoothie skulle också kunna funka bra.

Din pizzasallad funkar utmärkt - kål är alltid bra.

Lycka till!

xumeiqing sa...

20170223meiqing
pandora uk
longchamp bags
ghd hair straighteners
coach outlet
ugg boots for women
michael kors outlet online
longchamp handbags
coach outlet online
rayban
michael kors outlet