tisdag 1 november 2011

Kickstarta 2012!

Vill du kickstarta det nya året så missa inte att kika på det här:  Hälso- och spahelg på underbara Varbergs Kurort den 3-5 januari. Härliga behandlingar, GI-mat, föreläsningar och allmänt mys.

Är det medlem i GI Viktkoll får du dessutom 500 kr rabatt. Jag kommer förstås att vara där!

Kolla här för mer info! Välkomna!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Har precis hittat till din blogg och scrollade ner bland inläggen och hittade ett om proteinpulver.
Jag har länge letat efter ett proteinpulver som ärbaserat på soja (är laktosintolerant) och som inte innehåller socker och/eller sötningsmedel. Kommer ni ta fram något sådant? Då har ni en kund i mig:)
Christel

Ola Lauritzson sa...

Hej Christel, vårt proteinpulver kommer främst att innehålla kasseinprotein och inte soja. Men ska hålla ögonen öppna om jag hittar något soja-baserat till dig!

Anonym sa...

Tack för info och öppna ögon :)

Pia sa...

Jag undrar vad spa-helgen på Varbergs kurort kostar om man inte är medlem i GI Viktkoll?

Anonym sa...

Hej Ola,

Jag har en fråga och hoppas att det är ok att ställa den här:

Jag är mkt i Tyskland, och där är marknaden för hälsokostprodukter stor. Jag hittade häromdagen ett s.k. hälsobröd bakat på råg, korn och havre men utan vete. Övriga ingredienser: vatten, salt, jäst, sesamfrön. Inget socker i innehållsförteckningen. Men kh-innehåll 46 g per 100 g. Min fråga är nu: vad anser du om vetefria bröd? Är de att rekommendera, eller undermåliga jmf med t.ex. äggfrukost utan spannmål? Är vete sämst, eller är alla spannmål dåliga för oss? Jag erkänner villigt att jag nog sitter fast i den traditionella kostfällan där jag klamrar mig fast vid föreställningen att spannmål är bra eller t o m nödvändiga för oss...

Tack på förhand!

M v h
Sanna

Ola Lauritzson sa...

@Sanna, jag tycker det låter som ett bra bröd. Min åsikt är ju inte att du helt ska undvika kolhydrater, bara dra ner på mängden något och välja bra kvalité på dem. Vetemjöl tillhör bland de mest raffinerade kolhydraterna vi kan stoppa i oss. Att det dessutom inte finns något socker i ditt bröd är bra. Ur GI-synpunkt är det dessutom en stor fördel om det finns hela korn i brödet.