fredag 25 november 2011

På jakt efter "the Entrepreneur of the Year"

Hemma igen efter en intensiv vecka där jag rest land och rike runt tillsammans med Ernst & Young som står bakom utmärkelsen Entrepreneur of the Year. Jag är konferencier för evenemanget och har träffat närmare 100 fantastiska och inspirerande finalister inom alla möjliga branscher.

Nu är alla regionfinaler avgjorda (Umeå återstår på tisdag) och i februari hålls den nationella finalen. Vinnarna där går sedan vidare till den internationella finalen i Monte Carlo.


Har klippt in några bilder från hur det kan se ut. Fotograf Johan Lygrell.

Önskar alla en skön helg!!


5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack detsamma, önskar även dig en toppenhelg/1:a advent :-)

Hälsn: Anki

Katarina sa...

Hej Hej :O)
Du verkar ha ett spännande liv och arbete med roliga uppdrag och trevliga möten med människor.
Mvh. Katarina :O)

Anonym sa...

Hej Ola,

Jag har precis börjat med GI. Har ca 15 kg till min normalvikt och är 30 år. Jag skulle vilja gå ner minst ett kilo per vecka och jag undrar nu om jag gör rätt. Motionen uppgår till en timmes promenad per dag och ca två styrketräningspass per vecka. Till frukost 1)äggröra på 2 ägg och lite mjölk plus mjölk i kaffet (tot 1 dl) eller 2) 1.5 dl turkisk yoghurt och lite 4 msk nötter och frön, 1 kokt ägg och kaffe med mjölk. Lunch och middag består av 150-200 g protein (kött, fisk, fågel) och grönsaker (ovan jord) och ev sås på creme fraiche. Mellanmål rostade frön eller lite yoghurt (1 dl) eller 1 ägg, detta två gånger om dagen. Vad säger du? Gör jag rätt? Jag utesluter bröd, pasta, ris, gryn eller frukt.

Mvh Magdalena

Anonym sa...

Hej igen,

Tänkte att jag skulle lägga till att jag har BMI 27,7 och vill ner till 22-23.

Hoppas på svar.

Magdalena

Ola Lauritzson sa...

Hej Magdalena - jag tycker det låter som ett superbra upplägg!! Säker på att du kommer att få fina resultat!
Kör hårt!