fredag 30 december 2011

Ett litet tips i köket!

I förra veckan fick jag en ovanligt praktisk present av några driftiga ungdomar som driver ett sk UF-företag (Ung Företagsamhet). De har kommit på en genial idé att tillverka och sälja silikonlock som ersätter fibblande med plastfolie. Riktigt bra! Testa själva.

Mer info på: coverit-uf.se

6 kommentarer:

Babsan sa...

Trevligt, dem ska jag prova!
Babsan

Malin B sa...

Hej har precis blivit intresserad av GI-metoden. Tycker att det är svårt att få en helhet i vad den innebär. Har köpt din bok som heter våra bästa GI recept och lånat två liknande böcker som också är skrivna av dig. Såg att det fanns en sida på nätet som heter Vikt koll där man kunde vara medlem. Det är nu jag kommer till frågan: Det stod prova på gratis men det löser jag inte ut. Då måste man ju ha en kod och den hittade jag inte hur jag än sökte. Hur går man tillväga för att kolla om detta kan vara något för mig? Gott nytt år hälsningar Malin.

Ola Lauritzson sa...

Hej Malin - för att få tillgång till gratiskontot på GI Viktkoll är det bara att anmäla sig på sajten - det behövs ingen kod eller liknande. Gör ett försök till! :)

Anonym sa...

Jag har sånna, fast det har jag haft nått år... tror det finns att köpa på claes ohlsson tex. Jag gillar dem, har 4 olika storlekar, men de går inte att återanvända direkt eller vad man ska säga. Om jag tex haft något i kylen i en skål med sånt lock över natten och tar lite grann så kan man inte få tillbaka locket pga kondens...

Anonym sa...

tjenare ola. jag har börjat med gi nu. hållt på i 4 dagar och märker snabb viktminskning. kör sten hårt med knappt några kolhydrater. men jag är ju av den sorten att jag styrketränar mycket. har kollat runt lite efter hur de funkar med gi och styrketräning. men hittar inget bra svar. när man styrketränar ska man ju ha mycket kolhydrater och protein. med gi lite kolhydrater. men om jag har fattat de hela rätt så när kroppen hamnar i ketos så tar den sina kolhydrater av de lagrade fettet?. så borde de inte fungera bra med styrketräning och gi då kroppen tar så mycket av kroppens egna kolhydrater som den behöver?. vore jätte tacksam för svar på detta.

cara menggugurkan hamil sa...

now present in your city