onsdag 28 december 2011

God Fortsättning!

Hoppas ni haft en riktigt härlig Jul! För min egen del började julveckan med en "weekendresa" till Thailand där jag följde med som sk ID-passagerare. Planet var fullt och jag fick klämma in mig i cockpit på ditresan - extra spännande för en kille som drömde om att bli pilot när han var liten! :) Resan blev dock något kortare än beräknat (det var teknikstrul med det plan som jag hade bokat tillbaka) och därför blev det bara 3 heldagar i Thailand. Härligt med sol och bad, men något kort kan man tycka...

Själva Julen har jag spenderat i Stockholm tillsammans med mina föräldrar som kom upp från Skåne (första gången vi firar Jul i Stockholm). Mysigt, men lite märklig känsla att gå runt i stan när den är helt tomt på folk. Det har blivit långa promenader, filmer och läsande. Och en dejt med min kusin Max och hans familj som jag inte träffat på så länge - trots att han bor i Stockholm sedan många år.

Mellandagarna jobbar jag - nu börjar ju den mest intensiva säsongen för mig. Nyårslöftena om att äta hälsosamt och gå ner i vikt lär inte skilja sig det här året från andra... På Juldagen blev det också ett kort besök i TV4 Nyhetsmorgon för att prata om GI.

På Nyår blir det middag hemma hos mig med några vänner. Håller som bäst på att förbereda Sture för att klara av alla Nyårssmällare!

Önskar alla en God Fortsättning och Gott Slut (så hemskt det låter!).

Kram, /Ola
Utsikten från min klappstol i cockpit....

Julaftonspromenad med mina föräldrar, Dag och Britt

Sture fick Bamse i Julklapp...

Hemma hos kusin Max och hans familj!

6 kommentarer:

Sara sa...

Låter som en mysig jul. Och vad stilig Sture var med sin röda rosett, Duffy hade en likadan på julafton. Kram

Babsan sa...

God fortsättning själv, Ola!
Trevligt att dina föräldarar var i Stockholm. Va söt Sture är, kan tänka mig att han är förtjust i sin Bamse.
Ha det gott!
Kram
Babsan

Brisa Drummond Sjölin sa...

Hej Ola!

God fortsättning! Vilken mysig jul och så fina bilder!
Jag kom hem idag från mataffären med ett paket Fäbodknäcke Surdegsbröd och gissa om det blivit populärt här hemma. Mina barn (2,5 och 4,5 år) älskade det! Tack för tipset!

Gott nytt år!

Kram,

Brisa

Ola Lauritzson sa...

Ja, visst är det gott Brisa. Är själv helt såld på det! :)

Suzan sa...

Oj så stor Sture har blivit!

Mona Löfbom sa...

fin bild på Hunden, Ola....