söndag 11 december 2011

Sagovärld i Dalarna

Just kommit till Tällberg i Dalarna. Det är ju här man ska fira Jul - slår det mig direkt! Väldigt vackert! I morgon är det knäckebrödsbagarskola med Leksands. Ska blir riktigt roligt. Kommer att lägga ut fler GI-knäckebrödsrecept inom kort.

2 kommentarer:

Tjock & Chic sa...

Tällberg är verkligen jätte fint. Du har rätt det är dit man skulle fly från all stress. Gör nog det nästa år!

Anna sa...

Hej Ola!

Jag vänder mig kanske inte riktigt rätt nu men jag håller på att bli tokig av den här GI-djungel och tänkte att just DIG måste va den bästa att fråga? :)

Jag har valt att prova på den nya livsstilen med GI. Jag försöker lära mig men tycker det är svårt. På ena stället står det att man får äta hur mycket creme fraiche man vill, sen står det att mejeriprodukter bör man undvika? På ett tredje ställe står det att man bör undvika light produkter men å andra sidan ska man ha minifraiche i maten?
Får inte ihop det riktigt?

Sen funderar jag på det här med ris och pasta, först är det helt tabu, men man ska ändå äta det enligt en hel del recept.

En tredje sak som förvirrar mig är att frukt och grönt står under "äta mycket av" men man bör ta det lugnt med frukten till en början?

Vill verkligen ge detta en chans för jag tror på det och enligt min läkare kan det hjälpa mig med en hormonsjukdom jag har, men jag blir så frusterad när jag inte vet vad jag ska äta och inte!!

Tack för mig!
Mvh Anna

ps. den info jag läst mest har jag hittat på GI-metoder.se ds.