söndag 11 december 2011

Sagovärld i Dalarna

Just kommit till Tällberg i Dalarna. Det är ju här man ska fira Jul - slår det mig direkt! Väldigt vackert! I morgon är det knäckebrödsbagarskola med Leksands. Ska blir riktigt roligt. Kommer att lägga ut fler GI-knäckebrödsrecept inom kort.

11 kommentarer:

Anna sa...

Hej Ola!

Jag vänder mig kanske inte riktigt rätt nu men jag håller på att bli tokig av den här GI-djungel och tänkte att just DIG måste va den bästa att fråga? :)

Jag har valt att prova på den nya livsstilen med GI. Jag försöker lära mig men tycker det är svårt. På ena stället står det att man får äta hur mycket creme fraiche man vill, sen står det att mejeriprodukter bör man undvika? På ett tredje ställe står det att man bör undvika light produkter men å andra sidan ska man ha minifraiche i maten?
Får inte ihop det riktigt?

Sen funderar jag på det här med ris och pasta, först är det helt tabu, men man ska ändå äta det enligt en hel del recept.

En tredje sak som förvirrar mig är att frukt och grönt står under "äta mycket av" men man bör ta det lugnt med frukten till en början?

Vill verkligen ge detta en chans för jag tror på det och enligt min läkare kan det hjälpa mig med en hormonsjukdom jag har, men jag blir så frusterad när jag inte vet vad jag ska äta och inte!!

Tack för mig!
Mvh Anna

ps. den info jag läst mest har jag hittat på GI-metoder.se ds.

Unknown sa...

westbrook shoes
kobe shoes
roshe shoes
michael jordan shoes
kd shoes
calvin klein outlet
longchamp bags
yeezys

jjjjjjjjjjjjj sa...

adidas yeezy
golden goose sneakers
kyrie irving shoes
nike air force 1 high
adidas flux
yeezy
timberland shoes
cheap basketball shoes
ralph lauren uk
mlb jerseys

Rayanaly sa...

here you can get the free premium apps in free thorugh Lucky Patcher android worldfree4u hollywood

jjjjjjjjjjjjj sa...

cheapjordans
nike jordans
kd 11
lacoste outlet
michael kors handbags sale
jordan retro 13
louboutin shoes
fila
yeezy boost
yeezy shoes

Unknown sa...

To vehicle traders finished explorer automobiles and vans ApkMarkt among January and September this year. These results are independently 1.0 percent and 1.8 percent lower than in a comparable time of 2016

seetha vaidheshwari sa...

The Bengaluru-headquartered Medybiz has around 200 agents transversely more than 26 urban networks. Its organizations fuse distinguishing strength pharma support and patient help program and its commitments https://healthvista.org consider patients of diabetes, cardiology, oncology, osteoarthritis, osteoporosis, rheumatoid joint torment, tuberculosis and sensory system science, among others.

Unknown sa...

descargar lucky patcher apk

seannee sa...

look these up view it now Recommended Reading replica bags Extra resources useful source

teresl sa...

have a peek here see here click site article web pop over to these guys

Anonym sa...

basics n4w74e3e67 high replica bags replica bags koh samui x2x79p8h99 click here to investigate o4q18d5n41 replica louis vuitton bag replica bags new york g4j59t7r45 replica bags online pakistan check my site d6f91z7t48 replica bags blog