tisdag 21 februari 2012

Filmdags, Nobels Testamente, och lite lunchträning

Igår såg jag filmatiseringen av Liza Marklunds Nobels Testamente. Riktigt bra tycker jag - se den! Särskilt roligt eftersom jag själv precis fått förfrågan om möjligheten att göra film av min roman, Miljardären som försvann. Massor med saker som måste falla på plats för att det ska bli verklighet, men iaf en bra början.
Mingelbild utanför biografen på Fredrik och mig. Hittade bilden på Finest.se.

Så här på fettisdagen så lyckades jag klämma in ett kort träningspass på lunchen med min kollega Linus. Man vet ju inte om det dyker upp någon semla i eftermiddag och då är det lika bra att ha "gjort plats" för den, bara ifall att... :)
Dagens lunchträning med Linus...
Kommer du att äta någon semla idag??

3 kommentarer:

Sandra sa...

Jag tänkte försöka mig på att laga en "nyttigare" semla med mandelmjöl och lite fiberhusk istället för mjölet. Aldrig testat detta tidigare, så vi får väl se hur det går!

Mia sa...

Gjorde LCHFsemlor väldigt lyckade faktiskt /Mis

Ida sa...

Jag åt en vanlig, hederlig semla. Fantastiskt god! Riktig lyx för själen! Träningspasset avklarade jag efteråt...