måndag 15 oktober 2012

Weekend i London

I helgen gjorde jag ett kärt återbesök i London och hälsade på en massa vänner. Allt sedan jag bodde där för drygt 10 år sedan så kryper det på mig en längtan att komma tillbaka med jämna mellanrum.

Och det roliga är att det nu finns ännu fler goda skäl att göra det. Jag och min vän Yerco har tillsammans köpt en lägenhet som Yerco och hans syster lagt ner massor med tid på att renovera till ett urläckert "loft". Det var tidigare ett nergånget kontor och jag tror inte att någon skulle känna igen stället idag mot hur det såg ut för några månader sedan. Stället ligger i området Shoreditch i östra delen av London, nära Liverpool Station.

Vi får väl se vad som händer i framtiden, kanske dags att försöka lansera GI-boxen, böckerna och GI Viktkoll på den engelska marknaden. Nordic Cooking har blivit något av ett modeord i England på sistone...
Interiörbild från vår lägenhet

Trevlig utsikt från lunchrestaurangen

Yerco och jag


3 kommentarer:

Theresia Andersson sa...

Hej!
Undrar om min kost låter bra.
Frukost: Äggröra på två ägg, tillsammans med 1/4 paprika och 2 skivor präst ost.
Mellanmål 1. blåbär 1 dl tillsammans med lätt kesella.
Lunch: Sallad, tomat, paprika, morot tillsammans med exempelvis 125 gram lax i ugn.
Mellanmål 2: En näve torrostade jordnötter.
Middag: Kycklingrullader, recept från din bok.

Dricker, svart kaffe och vatten under dagen.
Tränar minst 1 timme per dag, styrketräning, eller cardio. Är inte ute efter att gå ner så mycket i vikt utan att mer få en mer slankare figur, mer muskler.
Har ätit enligt gi metoden i en månad, gått ner 2 kg. Däremot tappat 7 cm runt höfterna, 2 cm i midjan och 2 cm runt låren och rumpan.

Ola Lauritzson sa...

Låter som en föredömlig meny. Vad duktigt du är! Och kul att du ser resultaten så tydligt!

Anonym sa...

Och om man vill hyra lägenheten? ;)