söndag 30 december 2012

Gott Nytt År önskar jag er alla!

Vill önska en riktigt God Fortsättning och ett Gott Nytt 2013.
Varje år vid den här tiden sätter jag mig ner för att göra ett litet "årsbokslut" och dra upp lite planer för det nya året.

För min del kan jag konstatera att 2012 varit ett bra år. Det har varit mycket - och väldigt kul - jobb med mina små företag, GI Viktkoll och GI-boxen. Vi är ett härligt gäng på sex personer som jobbar tight tillsammans. Under hösten startade vi också Hälsa Invest med målsättning att bygga en företagsgrupp inom hälsoområdet. Och det är precis detta som blir fokus för det nya året.

För bara ett par veckor sedan släpptes min senaste bok, Den nya GI-metoden, som jag skrivit tillsammans med Ulrika Davidsson. Och tidigare under hösten kom GI-kalendern 2013. Totalt har det nu blivit hela 17 publicerade böcker sedan min första bok kom ut 2004.

Jag har också haft spännande samarbeten med Leksands Knäckebröd. Och tagit fram en mellanmålsserie som kommer att lanseras om bara några veckor. Och haft ett bra fortsatt samarbete med Dafgård.

Privat har jag gjort många roliga resor under året. Och viktigaste av allt så har jag och hela min lilla familj varit friska och glada under året. Och det är ju ändå det som betyder mest.

Jag är övertygad om att 2013 kommer att bli riktigt bra. Och jag hoppas förstås detsamma gäller för dig!

Stor Nyårskram till er alla!! 

PS. Jag vet att många har frågor om GI, viktnedgång, träning och mat så här efter helgerna. Varje dag finns antingen jag eller någon annan av våra experter på plats på sajten GI Viktkoll - så bli gärna medlem där om du känner för att starta det nya året på ett hälsosamt sätt!

1 kommentar:

Annika sa...

Hej Ola! jag fick vad jag önskade mig, Gi-kalendern! :-) tyvärr har jag inte råd längre att vara med på Gi viktkoll, det är inte mycket pengar kanske men för mig som är arbetslös är det mycket, men jag hoppas iaf att jag klarar mig! :-) stort tack för din inspiration!
kram!