måndag 15 juni 2009

Århundradets bluff!


Kära bloggläsare, jag har lurat er. Ja, syftet var inte att föra just er bakom ljuset utan en viss herr Buster Westerstad, vars svensexa gick av stapeln i lördags.

Under förespegling att vi skulle spela årets mest prestigefyllda golftävling, den sk 54:an, blev han totalt överrumplad när han efter nio hål möts av ett gäng galna vänner som springer fram bakom klubbhuset med champagneflaskor i högsta hugg. För att inte avslöja kuppen var jag tvungen att spela med och skriva om golftävlingen på bloggen…

Efter en förstärkt frukost var det dags att testa Busters olika fobier (han är rädd för hästar och höga höjder). Hästtrav och backhoppning stod sålunda på schemat. Sen blev det bilracing och en värdig avslutning på Finlandsbåt med diverse upptåg som inte lämpar sig att skriva om i ett publikt forum som detta!

Trötta och glada kom vi tillbaka till Stockholm i går kväll.

Buster och Stina gifter sig den 15 augusti så diverse åkommor, huvudvärk och genanta bilder hinner nog lägga sig till dess… ☺

4 kommentarer:

Johanna sa...

Haha, vad fyndigt - bra lurat!

Minns min möhippa som i går, hade planerat att åka ock skura mattor med min ena brudtärna. Joodå, hon kom för att hämta mig och mina smutsiga köksmattor, tillsammans med tiotalet andra damer. Blev inga mattor skurade den dagen ;o)

Ola Lauritzson sa...

Låter roligare att vara på måhippa än att skura mattor tycker jag! :-)

Johanna sa...

Japp, möhippan var mycket roligare än mattskurandet!

Kattis sa...

Som en av medpassagerarna på båten (och med en väninna som hängde med delar av ert gäng för "nattamat") så kan jag ju meddela att ni verkade vara mycket ordentliga och fina grabbar oavsett upptåg och genanta bilder... ;o)

Coola killar!

PS. Bilden på min blogg föreställer alltså inte Buster i nån prekär situation. Det var ju en massa andra svensexor på den båten i lördags.