fredag 26 juni 2009

VILKEN HÄRLIG DAG!


Väcktes med champagne på sängen idag. Och presenter. Vilken härlig start! Födelsedagslunch på Sturehof med Buster och sedan en utflykt till Stallarholmen i Mariefred för att träffa Ulrika och titta på ett sommarställe som vi är lite sugna på. Ikväll är det Gröna Lund och sen middag med några Yerco och Marc från London. Kommer att bli en fantastisk dag!

Och vilken uppladdning inför den "riktiga" födelsedagsfesten imorgon som jag har tillsammans med Gabriel. Vi blir ca 100 personer på M/S Mälsardrottningen med massor av underhållning och håll igång till tidig söndagsmorgon!

Det bästa av allt - jag känner mig inte en dag äldre än 25!

9 kommentarer:

Suzan sa...

GRATTIS OLA!!!

Virrpanna sa...

Grattis!

Pernilla sa...

Grattis på dig.
Det låter som du har några underbara dagar att fira på.

Erika sa...

Grattis!
Ha en underbar dag!

Johanna sa...

Grattis från Fina landet ;o) !

Anonym sa...

Jättemycke GRATTIS
Lycka till med sången å glöm inte filma så dina bloggvänner får njuuuta..........
Kram
Mimi

Johanna sa...

Grattis på födelsedagen!

Sofie sa...

Jag har sedan 5 dagar sen blivit medlem på Gi-viktkoll. Nu idag fick jag reda på att jag var gravid. Jag har tecknat medlemskap för 6 mån. Hur gör jag nu? Jag kör just nu rivstarten,kankse inte är någon ide jag fortsätter på den? Finns det något sätt att ångra sitt medlemskap på? Jag skriver här därför att jag inte hittar på Gi viktkoll vart man ska fråga frågor någonstans. Mvh/Sofie

Johnna G sa...

Ett stort grattis!