onsdag 24 juni 2009

Brukar du träna på lunchen?


Buster lurade ut mig på en lunchjogging idag. Runt Djurgården. 8-9 km. Nu sitter jag här och eftersvettas och irriterar mig på att Buster springer betydligt snabbare än vad jag gör. Trots att han har kortare ben. Hur går det ihop?
Brukar du lunchträna?

6 kommentarer:

Caty sa...

Hinner nästan aldrig, någon enstaka gång kör jag bodypump men nu var det länge sedan.

Anonym sa...

Nej - gillar inte de gym som är nära jobbet. Men mest beror det på att jag hittat det perfekta gymet där jag bor (Hammarby Sjöstad). Slim and Tone bara för tjejer!

/M

Kallekula sa...

Nej, jag har bara 30 min lunch och jobbar en bit utanför centrum. Jobbar på en förskola och på rasten kan det vara skönt att bara vila huvudet eller att sitta i massagestolen som vi betalar till varje månad. Jag lägger in träningen på kvällstid istället.//P

Carina sa...

Bara en promenad, jag kör min träning på morgonen samt även på kvällstid.
/C

Pulver sa...

Jag kör powerwalk på lunchen som ger energi hela eftermiddagen.

3F sa...

Skulle gärna lunchträna, men löpa 45 min, duscha, äta... Måste sannolikt dubblera min lunchrast isåfall :)