tisdag 2 juni 2009

Idag regnar det och jag ska...

...tvinga mig själv till gymmet. Måste erkänna att det gått lite si och så med träningen på sista tiden (en snäll omskrivning för att det varit katastrofalt!). Har dejt med Erik "knutpiskan" Börjesson på gymmet imorgon och kan ju inte se honom i ögonen med mindre än att jag varit på gymmet en gång sen senast...

Hur går det med din träning - behöver du lätta ditt samvete... Eller få mig att känna mig om möjligt ännu uslare?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag behöver inte bara lätta mitt samvete, jag behöver ny motivation då jag känner att den för tillfället tryter rejält...

Erika sa...

hm jag har inte tränat alls under långhelgen! det var för varmt typ, eller så kanske motivationen hade släppts lite grann i och med att jag har stått still på vågen i en vecka nu. det kanske beror på en veckas förstoppning som jag äntligen fick slut på igår genom att dricka kaffe! dricker aldrig kaffe annars men det hjälpte! om vågen ger med sig, kanske jag hittar lusten igen att träna igen, men just känner jag mig lite trött faktiskt...

Chrissan sa...

Jag skulle ha tränat igår, men fastnade i solstolen...och idag är jag tröttare än tröttast.
Skulle behöva en stor spark i baken!
Måste ju börja träna!
Men inte idag...;)

Helena sa...

Ledsen, men måste "tyvärr" säga att träningen går galant och motivationen är på topp!
Hoppas att det gick bra idag iallafall, nu är du tillbaka! ;)

Annapanna sa...

Har precis kommit hem efter ett puls/medel pass på Friskis & Svettis. Idag kände vi verkligen varför det heter "svettis". Säkert uppemot 30 grader i lokalen. Vi har inte fått regn än i Kristianstad. I morgon danspass och Yoga. Härligt och uppiggande med träning. Hoppas aldrig jag tappar lusten!!

Ola Lauritzson sa...

Bra att några är flitiga! Själv blev det 10 km på löpbandet på 43 min och 39 sek. Inte precis någon rekorttid, men ok ändå!

Ikväll blev det en mumsig kycklingsallad med riktigt god sås på bl a jordnötssmör.

Erika sa...

apropå jordnötssmör:
till vilken fas tror du det här smaskiga receptet är lämpligt?

ischokladsformer fyllda med en blandning av smält mörkchoklad, jordnötssmör, grädde och 2 jördnötter

tycker det är så gott!! men kanske man inte får äta alltför många per dag?