torsdag 23 juli 2009

Ficktjuvar x 2


Haft en underbar vecka i Barcelona och badorten Sitges. God mat, vin, bad, sol och shopping. Fast det senare blev det något mindre av efter att jag på ett helt obegripligt sätt lyckats bli bestulen på både mobiltelefon och plånbok redan första dagen i Barcelona. Helt otroligt hur de lyckades fiska upp kort och pengar från min byxficka utan att jag märkte något alls (förrän det var dags att betala...).

Nåja, korten är spärrade. Ny telefon fixad. Körkort beställt. Och de 270 euro som jag hade i kontanter försöker jag glömma så fort som möjligt.

Har du blivit utsatt för klåfingriga ficktjuvar på semestern?

Bild från en kväll i Sitges: Fredrik, Ola, Roy och Martin

6 kommentarer:

Svärdotter sa...

Min 80 åriga svärmor blev i våras bestulen på både pass, kontokort och pengar i Barcelona. Hon fick en del av kostnaderna ersatta av sin hemförsäkring. Men det var lite oroligt innan vi visste om det gick att enkelt ordna med provisoriskt pass.

Svärdotter

Ola Lauritzson sa...

Barcelona verkar vara stället det händer på...

GI-Malin sa...

Japp det är i Barcelona det händer! Lyckligtvis inte mig när vi var där ;) Visst är det en cool stad att "glida runt i"? Var där på F1 så det blev dock inte så mkt shopping.

Matilda sa...

Haha inte bara i Barcelona man blir bestulen.. Blev av med min handväska på Western Farm i Boden för några veckor sen..
Det tråkiga är ju att man blir av med mobilen där man har alla bilderna...

Susanne sa...

Inte jag, men min pappa blev av med sin mobil förra veckan då någon lyckades sno den av honom MEN den kom tillrätta efter att tjejen som fått den (via tjuven) sände ett mms till mig av misstag, föreställande en bild och ett meddelande hon inte kunnat skriva själv!! Tack för det liksom! Hon spårades, fick sig en rejäl tankeställare o pappa fick sin telefon tillbaka.

Danne sa...

Hej Ola!

Tack för en härlig stund i Sitges, speciellt skumpartyt! Vår kompis blev också rånad i ett "mörkt rum" på kreditkort, telefon och 200 Euro. Vad är en dans på rosor :-)

Kram Daniel & Henrik