söndag 12 juli 2009

Hipp, hipp, hurra för Niclas!
Alla tycks fylla 35 samtidigt. Idag är det Niclas Liljas tur - Grattis!!

Niclas och Ulrika bjöd på en underbar lunch på Ulla Winbladh igår med silltallrik, halstrad rödning och en gudomlig chokladdessert. Och visst känns det härligt kontinentalt att äta 3-timmarsluncher med mycket vin på en söndag. Lyxigt på något vis!

Presenten var en biljett till nästa års Stockholm Marathon - en present som Niclas verkade måttligt förtjust över. Och det är ju helt förståeligt... ;-)

Självklart var Anton (min gudson) med och firade sin pappa. Visst är han cool i sina shades?!

6 kommentarer:

GI-Malin sa...

Hej Ola!
Nu har vi bokat en Karibienkryss m Oasis of the seas...Minns du att vi pratade om det när vi sågs på Moderna? Vi har ju båda åkt förr...Vi ska åka nästa aug då jag fyller jämt! 20 så klart;) Cool skuta, med ett central park i mitten av boardwalken.
Hälsn Malin Ågren

Ola Lauritzson sa...

Gud vad härligt!!!!! Är jättesugen på det också. Jag vill veta allt!

Hur ska du bo, vad kostar en resa, mm, mm?

GI-Malin sa...

Oasis blir färdigt dec-09. Det blir då det största förstås. Vi åker fr F Lauderdale den här ggn. Vi har en Grand site med balkong, havsutsikt. Det går på 58` för 4 pers. (tar bara m två barn av fyra, dock räknas de som vuxna)
Vi lägger t på Haiti (labadee), 2 olika ställen i Mexico. 3 dagar till havs. Vi ville åka m Oasis så tyvärr blev rutten ganska lik Freedomrutten men men...Vi har dock inget flyg ännu då de inte har några priser än för -10. Men jag vill ta en el två nätter i FL innan. Försöker övertyga maken dock ;) Blir du mindre sugen nu? =)

Ola Lauritzson sa...

nej, inte mindre sugen. Tycker det var en fantastisk resa. Det enda jag inte riktigt gillade var Labadee...

Anonym sa...

花鄉,愛情海,百威,為楓精典,比佛利,新阿里山,儷京,御花園,風華,溫莎堡,晴海冷泉,紐芬堡,歐悅,名湖水岸,歐悅,萬里仙境,北極星,皇居,禾楓.湯泉,香緹,湯野,水漾,金色河畔,戀愛,新阿里山,皇家花園,山櫻花,名家,風華,美麗殿,艾蔓,薇星,皇城,泰皇,風雅頌,欣歡,名爵,竹田驛站,薇星,風雅頌,愛摩兒,墾丁,雅柏,天母,威斯堡,嘉賓閣,伊都,衣蝶旅店,樹林月圓,萬里仙境,北極星,華都飯店,馥嘉商務,唐城,雙橡園,百老匯,紫園,夏卡爾,竹林雅緻,好來屋,馬德里,湖山度假,蔚藍海岸,約客頂級,儷灣,真善美,歐香,愛莉園,人客

Anonym sa...

yo.. informative