torsdag 9 juli 2009

Harry Potter-premiär


Ikväll är det premiärdags för nya Harry Potter-filmen. Denna gång med undertiteln Halvblodsprinsen.

Återkommer med en rapport senare.

Har du läst böckerna?

4 kommentarer:

Johnna G sa...

Ja, jag har faktiskt läst böckerna, både på svenska och in english. (Arbetar som specialpedagog och ibland är uppoffringarna ganska tillfredställande.)

Dessutom är de stora favoriter här hemma hos tonårsbarnen... man skulle tro att de är lite för gamla men en bra story är ingen gammal för!

Ola Lauritzson sa...

Jag lovade en recenssion av filmen. Med hänsyn till arrangörerna (som bjöd på en fantastisk tillställning med inhyrda statister, goodie bags och en otroligt generös efterfest) nöjer jag mig med att säga: "det här var inte min tekopp"... Mer diplomatisk än så kan jag inte bli...

Anonym sa...

Nu måste jag skriva om nåt helt annat....
Jag önskar att du skulle skriva en gi bok för oss vegitarianer dvs som inte äter kött o fisk men mjölkprodukter.....så himla trist att bara läsa gi o tänka att kycklingen byter jag ut mot soyaprotein osv......jag vill ha en ren vegibok o slippa se dessa djurdelar på tallriken - vi blir ju fler o fler o jag skulle verkligen tro att den boken skulle bli en super hit - kan ju även säljas på hälsokosten o hälsohemmen plus alla vanliga ställen - å de skulle ju vara varm mat o inte bara sallader.....gå på Martins gröna o ta lite tips.....men det kanske är svårt att räkna ut o kanske inte fungerar men när nu vanliga gi är så himla poppis så skulle säkert även icke vegisar köpa din bok - ja det kanske tom är någon som öppnar upp en givegorestaurang....tänk ut bra saker till denna bok medans du springer för ska du till maraton lär det ju bli mycket spring å då kan du göra oss vegisar lyckliga......tv är full av matprogram men inget vegitariskt.
snällla snäääääääääla jag vet att det skulle bli en hit kanske det inte finns i usa å då blir ju marknaden din där. kram mims

Ola Lauritzson sa...

Mims, vet att många frågar om det - och behovet tycks öka hela tiden.

I kommande boken (GI Gourmet, jan) har vi en sektion just med festmat för GI-vegetarianer. Vi kan ju se det som en start åtminstone...