onsdag 15 juli 2009

Några lata dagar...

Vänner,
nu försvinner jag några dagar och tänker ligga på stranden, läsa, sola och ha det helt underbart!

Hoppas ni har det riktigt skönt så hörs vi strax igen!
Kram,
/O

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du får några sköna semesterdagar! Jag tänkte fråga dig, om man har en GI fråga som har med ens egna vikt och diet att göra, har du något frågeforum eller någonstans där man kan få svar? Mvh Emelie.

Sabina sa...

Undrar samma som Emelie.

Plus att jag måste ge all heder åt Dig och Ulrika Davidsson. Ni har lyckats med något som "inte kan hända" fått mig att börja minska i vikt fast jag äter (massor). Känns otroligt stort för min del! Hade velat berätta och fråga mer men, känns som din blogg inte är riktigt rätt forum! :)

(förvisso är 2.5 kg efter två v inte mycket men om man ser till min historik, hur jag ätit (inte ätit snarare) och att jag redan var "avkolhydratifierad" så är det kanske ganska ok ändå?!?)

Önskar Finfina Semesterdagar. Hoppas att du har det underbart!

Och TACK

Anonym sa...

Ha en härlig semester! Undrar dock var du tänker lapa sol?? Här bara det regnar och regnar...Dock sken solen i fredags i Helsingborg, så det blev en härlig dag i stan med båttru till Helsingör. Svindyrt men dejligt ;-)
Kram fr Götet//Katta