tisdag 7 juli 2009

Jag måste vara galen...


Kan inte skylla på solsting, att jag är i särskilt god form eller på något annat. Men likväl, jag har gjort det - anmält mig till Stockholm Marathon 2010.

Nu är det bara dags att börja träna... Wish me luck!

13 kommentarer:

Susanne sa...

Gött!! :-)
Jag skall springa halva sträckan nästa år (Göteborgsvarvet)...

Annika Knober sa...

Klart du fixar det! Jag började springa med Blossom på en resa med Springtime Travel i maj... nu kör jag nästan en mil...och har anmält mig till Gbg Varvet nästa år... och tänk så jädrans mycket bättre det kommer gå när de sista 10 kg försvinner med GI viktkoll i höst ;) Lycka till!

Erika sa...

snacka om ambition!! lycka till! du kommer att klara det!

Anonym sa...

Good luck!

jojocia sa...

Lite knasigt är det nog allt men lycka till i alla fall.
Vi ska påminna dig när det regnar och du bara vill vila. Vi kan vara ena riktiga slavdrivare ;-)

Otilia sa...

Lycka till :-)

Ola jag vänytar på en kokbok med detta innehåll:

Strikt Gi kost. Dvs baserat bara på grönsaker protien och fett i "normala doser" (varken low fat eller high fat). Maten: Ska vara kryddstrak, varierad, inspirerad av världens kök. Råvaror: Helt vanliga Svensson varor. Visst är det flashigt nya, trendiga speciella råvaror. Men fokusera på det vi äter mest: Kyckling, nötfärs, bacon, skinka, ägg, osv. Det är så ofta jag slår upp kokböcker där jag tänker att kokboken är mer skriven för författaren själv än för mig som ska laga maten. Det är lite prestige att laga trendigt. Visa upp vad man kan. Det finns en miljard sådana böcker. Nu väntar jag på en vardagskokbok som är spännande. Bra recept på att pimpa biffen eller få grönsakerna att smaka mer spännande osv. Mykcet alternativ till pasta/brödet/riset önskas!!

God kryddstark, varierad mat på ingredienser man hittar på ICA - och som man kan laga till vardags.

Ola Lauritzson sa...

Tack för alla lyckönskningar! Bra att ni piskar på mig!

Otilia: bra förslag. Och jag gillar titeln. "Strikt GI-kost", kanske dyker upp om ett år eller så... :-)

Nina sa...

min bror klarade (sin 1:a) marathon på bara 12 veckors träning så du har liksom tid på dig.... jag tror att jag ska springa GBg varvet nästa år...

Anonym sa...

Grattis Ola!
Då ska jag spana in dej o heja......
Se bara till att du har din fotvårdare på plats när du är klar för fötterna tar mycket stryk.....
Då blir det till att träna hårt.....
ha kul i spåren.....
mims

Mikkan sa...

Starkt! Att anmäla sig är den bästa moroten, då ser man till att INTE skjuta upp till morgondagen det man kan träna upp redan idag. Enligt min egen erfarenhet alltså. :)
Har nyligen gjort detsamma gällande vasaloppet 2010!

Otilias form sa...

Låter bra, får hålla utkik! :-)

standard cleaners sa...

This stays as one of the best and attractive post I have read yet. Great sharing this post.

House cleaning services in San Diego sa...

I like your explanation of topic and ability to do work.I really found your post very interesting .