måndag 10 maj 2010

Missa inte Gabriel Forss viktkamp!


Under tre veckor ska körstjärnan, Melodifestivalvinnaren och min käre vän Gabriel Forss göra en riktig viktresa (Gabriel inbillar sig att han gått upp i vikt?!). Hur? Genom att byta ut lunch och middag mot mina GI-rätter måndag-fredag.

Följ viktresan på Gabriels blogg!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,

är ett stort fan av dina och Ulrika Davidssons kokböcker. Min absoluta favorit är GI dag för dag, som jag brukar köra med jämna mellanrum. Läste på sund.nu att en ny är på gång, undrar när den beräknas lanseras?? Låter toppen med en ny meny! Och som jag förstod saken kommer denna sträcka sig över en sex veckors-period?

Mvh Petra

Ola Lauritzson sa...

Ah, hur kunde du veta det? Sund.nu?? Det är ju Ulrikas och min lilla hemlighet... Men eftersom du redan känner till det så får jag bekräfta att du har rätt. 6-veckors meny med ungefär samma upplägg som GI dag för dag. Fast lite bättre förstås! Och snyggare bilder! Kommer i januari. :-)

Anonym sa...

Oj då, då är det nog Sund.nu som skrivit lite för mycket... :-) Hursomhelst är jag väldigt glad över detta för som sagt blir det trevligt med lite omväxling. Jag väntar med spänning...!

Mvh Petra

Helene sa...

2 kg på 2 dagar? inte är det fett i alla fall!

jjjjjjjjjjjjj sa...

yeezy
nike air max
nike huarache
michael kors factory outlet
hermes birkin
adidas stan smith uk
bape clothing
goyard online
adidas superstar shoes
lebron 16 shoes