onsdag 19 maj 2010

17 dagar kvar...

...till det förbaskade Marathonet. Nu börjar jag bli riktigt stressad!
Ska åtminstone klämma in 2, helst 3, långpass på över två mil till dess. Usch.

7 kommentarer:

Babsan sa...

Hur står det till egentligen med den mentala träningen?
Hälsar
Babsan

Anonym sa...

Ha detta i ditt huvud:

Asfalten är min vän. Asfalten är min vän.

Asfalten är snabb. Asfalten är snabb.

Tredje milen är Olas mil. Tredje milen är Olas mil.

Två varv runt Kaknästornet det klarar jag.

Två varv runt Kaknästornet det klarar jag.

/niclas

Jenny sa...

Hej Ola!
Jag behöver din hjälp. Kan du kanske skriva till mig. Via mailen? För att jag behöver förbättra mitt liv. Jag har försökt, och nu har jag börjat. Men jag behöver mer hjälp ifrån andra.Tack i för hand.

jenny_sallh6@hotmail.com

Sabina sa...

usch?!? kommer gå jättefint ska du se. fokus o positiva tankar så kommer det gå som en dans!

för min del smäller det imorgon. ja nu är det ju inte JAG som ska springa men hästen jag tränar. premiär för denna säsongen. är nervös så jag mår illa!

jag håller tummarna för dig om du håller dom för mig! ;)

Ola Lauritzson sa...

Tack för mentala tips! Precis vad jag behöver :-).

Jenny, du kan mejla mig på ola@lauritzson.com.

Sabina, klart jag håller tummarna för dig!!!

Anonym sa...

Hej Ola

Jag har tidigare skrivit till dig om mina underbara resultat sen jag börja med gi rivstart för 3 veckor sen. Gick ner sammanlagt 3kilo men nu har jag gått upp igen:(. Jag unnade mig med en dag förra veckan med några äpplen och även för 3 dagar sen. Men har återgått till att äta max en liten äpple/dag. Men inget händer känns som om jag går upp mera:( Svullen i hela jag. Äter mycket broccoli ca nästan 1kg om dagen och kan det vara det som är boven. För annars äter jag enbart det ocg kött och inget mjölk osv eller nötter. Rör på mig mycket går ca 10-13 km dagen. Vad är deet som händer Snälla hjälp mig att inte tappa motivationen. Ser även till att jag inet får i mig för mycket kalorier. Tacksam för snabba svar. Måste fortsätta gå ner då jag har ett mål jag måste utföra:( Vill gärna vara anonym här på din blogg, hur kan jag skicka ett mail till dig??? så jag kan berätta lite mera ingående?/

Ola Lauritzson sa...

Hej Anonym (helt ok att vara anonym här!).

Jag är säker på att du har bättre resultat än vad du tror - och att du känner dig uppsvullen beror med alla säkerhet på de väldiga mängderna broccoli och fibrer som du får i dig.

1 kg tycker jag är mycket (även om du har valt en väldigt nyttig grönsak). Försök variera lite mer. Fisk, kyckling, grönsaker. Och något äpple.

På den vägen vore det ett mänskligt mirakel om du inte går ner i vikt. Det är helt enkelt inte möjligt.

So, keep up the good spirit!