tisdag 3 augusti 2010

Äntligen är jag en riktig författare?!


Eller kanske inte, men...

För ett par år sedan jobbade jag med en "riktig bok", en roman. Nu har texten kokats ner till en novell och ingår i boken Vildsint. Identitet Okänd heter mitt bidrag som handlar om den svenska finansmannen Carl Erik Björkegrens försvinnande i mitten av 90-talet.
Hör av dig om du vill läsa den!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läser gärna!!! Älskar att läsa böcker som avkoppling på tåget.

Åse sa...

Jag läser gärna med!

INJUREDMOOSE sa...

Alla bör läsa den här boken. Olas novell är kanon. Inte nog med det.
Boken bjuder på flera gästförfattare. Vad sägs om: Christoffer Carlsson - Aktuell med den kritikerrosade "Fallet Vincent Franke", publicerad på Piratförlaget. alias David Larsson - Har gett ut försäljningsframgången "Jag är wanted" på Wahlström & Widstrand förlag. Och även Sara Lövestam är med, som segrade i Bok-SM 2009 med romanen "Udda", publicerad på Piratförlaget. Fler bilder på voken hittar ni här.
Hälsn Raffe

http://www.facebook.com/album.php?aid=198221&id=537837157&l=ab500b824d

Unknown sa...

Läser gärna!
Läste faktiskt om Björkegren i helgen och jag kommer faktiskt ihåg honom, första yuppin, typ ...

Hälsar Liselotte och Sture

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Jag vill läsa!

/Klaus

Monica J sa...

Jag läser den gärna!! Skoj med omväxling till alla smarriga GI-recept...!

Lena Österlund sa...

Jag vill gärna läsa den!

Anonym sa...

Hej Ola!
Klart att jag vill ha ett ex av denna bok.

Helene sa...

Jag håller ju själv på med en bok så JA jag vill läsa den!