måndag 30 augusti 2010

Höstförkylningar...


Jag tycker att alla jag pratar med snuvar och hostar och har ont i halsen. Är det skolstarten, de snabba väderväxlingarna eller ett helt vanligt säsongsfenomen?

Senast jag frågade om husmorsknep mot förkylningar fick jag flera tips om joniserat silver (som jag testade och faktiskt tyckte fungerade riktigt bra). Finns det några nya rön och knep att ta till?

12 kommentarer:

Maria Winter sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Maria Winter sa...

Rå lök fungerar och om du äter mycket vitlök har du ett bättre immunförsvar. Det funkar för mig.

Lycka till,

Katharina

Ola Lauritzson sa...

Penicillin är det jag testar idag...

jossa sa...

Goiji Bär!!

Emmis sa...

Hej Ola.
Trsit med förkylning, hoppas du blir bättre snart.

Jag har en fråga, visste inte om jag skulle posta den här eller under inlägget där man fick ställa frågor... Lägger den här.

När jag drar ner på kolhydrater så tappar jag så mycket vätska att jag blir snustorr i munnen (kan knappt prata för att jag är så torr) trots att jag dricker konstant (och går på toa var 10 minut) Jag får muskelkramer och är stenhård i magen.Svettas. Får spänningar i käken. mm.

Vad kan detta bero på? Har jag ngn brist?

Ola Lauritzson sa...

låter ju inte så mysigt. Vanligt med torrhet i munnen - händer mig också. Krampen botar du med magnesium tillskott, och magen fixar du med linfrön.

Svårare än så är det inte!

Anonym sa...

Det här är ingen huskur, men otroligt effektivt vid rejäla förkylningar:

När jag var i Tyskland nyligen och drabbades av en dunderförkylning rekommenderade apotekaren Wicks Medi-Nait som man tar en msk av innan man går och lägger sig. Den lindrar täppt näsa, är host- och feberdämpande samt rogivande (beror kanske på att den innehåller 18% alkohol). Jag har sällan sovit så gott trots min infektion! Tyvärr verkar den inte säljas någon annanstans än i Tyskland.

/Susanne

Anonym sa...

Jag fick ett tips nyligen på "förkylningste": häll 1-2 msk whisky i en kopp, tillsätt lika mycket citronsaft, sockra efter smak (el använd sötningsmedel) och fyll på med kokhett vatten upp till kanten. Jag tyckte faktiskt at jag kände mig bättre efteråt, och jag sov som en stock!

John sa...

canada goose outlet
north face jackets
longchamp sale
uggs clearance
louis vuitton outlet online
canada goose outlet
nike outlet store
kate spade outlet online
ugg outlet
nfl jerseys
20171130yuanyuan

jjjjjjjjjjjjj sa...

michael kors outlet
air max 2017
longchamp handbags
michael kors handbags sale
kobe 11
air jordan 11
michael kors outlet online
jordan shoes
lebron shoes
nike shox

shesoa sa...

click this link now weblink click to read more Gucci Dolabuy click here to read original site

tooslason sa...

page suivante réplique dolabuy voir la page Dolabuy Louis Vuitton leur site Web réplique louis vuitton